nagrywana i nagrywająca...
(jestem przekonany ze moja kamera jest bardziej inteligentna niźli obie panie razem wzięte )
Ale ma rację.
Kierunkowskazy nagrywająca miała chyba z BMW.
Dziwne to było ,ale ma rację.
Racja nie ma znaczenia jeśli się w ten sposób ktoś zachowuje.
Nie było kolizji więc zakładam, że skośna chciała opuścić miejsce parkingowe bez kierunkowskazu i ruszyła kilka centymetrów kiedy tamta była za nią.
Ot cała sytuacja. Zwykła sytuacja która ma miejsce codziennie na każdym parkingu pod każdym sklepem na świecie.
Pomijam, że tamta mogła chcieć pojechać w drugą stronę więc stara by kierunkowskazu i tak nie zobaczyła jakby był od strony kierowcy.
Też zatrąbię jeśli ktoś mi się pcha wyjeżdżając pod maskę, żeby mi nie przyjebał, ale na tym się kończy. Nie wysiadam i nie pierdolę o kierunkowskazach bo po pierwsze nic to nie zmieni już, po drugie taka osoba i tak jeśli nie ma zamiaru tego robić to moje uświadamianie jej na siłę nic nie da a po trzecie wszyscy tracimy swój czas i tworzymy niepotrzebne nerwy.
Widać, że starą swędzi pizda i to mocno więc szuka powodu aby się dojebać i ulżyć sobie emocjonalnie w inny sposób niż seksualnie wyładowując swoją złość i frustrację na jakiejś młodej dupie.