Odebranie sobie życia skokiem z bloku przez mongolskie dziewoje skrzywdzone losem lub internetem. Dopingowane krzykiem lecą ku ziemi jak samolot bez skrzydeł lub nielot jak kiwi bądź struś strącony z drzewa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
" lecą ku ziemi jak samolot bez skrzydeł lub nielot jak kiwi bądź struś strącony z drzewa " - Piękne
Miłość powoduje, że latasz.. - tak najczęściej jest opisywane jest te uczucie.
Chyba specjalnie nie mówią, że przez miłość latasz w dół
Chyba specjalnie nie mówią, że przez miłość latasz w dół
wielkie mi ale słaby ścierwa miały ten lot bez fajerwerków
na 10 punktów daje -10 za słaby telemark
na 10 punktów daje -10 za słaby telemark
Jakiś ekspert wyjaśni czemu lecą w dół? Jakieś pomysły?
@donkapusta, nie jestem ekspertem ale prawdopodobnie lecą w dół przez grawitację. Dziękuję, dobranoc.
@up No, pośmialim się, można iść spać. Chciałbym mieć twoje poczucie humoru...
Podobno żyją . Jedna ma nogi w dupie a druga w pizdzie
jak to wschodnie "dziewoje". jedna wiadro z pizdy a druga kontener bagażowy z dupy to i po 2 nogi się zmieszczą
PS dźwięk upadku 10/10
PS dźwięk upadku 10/10
@donkapusta, @pg0922
a gdzie mają lecieć? w bok?
a gdzie mają lecieć? w bok?
Lecą w dół, ponieważ tak postanowiły. Są niezależne i same mogą decydować o sobie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów