Hejterzy marki BMW proszeni są o sprawdzenie ważnosci swoich biletów miesiecznych na tramwaj.
Hejterzy marki BMW proszeni są o sprawdzenie ważnosci swoich biletów miesiecznych na tramwaj.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Daj ci dziecko same dlugie proste dla twojej Hondy. PS nie mam BMW, mam Audi
BMW robi dobre fury, ale opinie zszargali dresy i inne wiejskie buraki, przylepiające znaczek M na swoje 1.8 litrowe, rozpadające się, 12+ letnie rzęcha... jeśli miałbym jeździć bmw to spoko, ale max 4-5 letnim, bez doklejonych lotek czy innych gówień. Ewentualnie stare 850i które było i jest genialne... ale jak oblukacie alledrogo i zobaczycie że połowa tych fur z v12 jest na gazie, zrozumiecie o co mi chodzi z BMW community.
Swoją drogą BMW troche straciło jaja w 2009 jak dali nogę z F1.
Moi drodzy sadyści ja mam Opla Corsę z 98 roku ale mam także rower MTB i żadne BMW, Audi lub inne super auto nie da mi dobrej kondycji, zdrowia i dużej ilości adrenaliny jak wasze wiejsko zrobione autka. Jak założycie śmieszne stożkowe filtry i usuniecie katalizator a do tego założycie super wyczesaną strumienicę i chip tuning to i tak nie będziecie fajni tylko żałośni. Nie auto mówi jakimi jesteście ludźmi tylko to co robicie w życiu.
Ale wracając do tematu, to jak ktoś napisał, BMW w Polsce kojarzy się tylko z jednym schematem, i to jest przykre. Nie powiem ciekawe auto, ale osobiście dla mnie tego czegoś brakuje w nim. A co do filmiki, to ciekawe panie he he
Co oznacza skrót BMW według dolarinho
BMW- Będziesz Małolaty Walił
Dziękuję pozdrawiam
a według reszty świata
BMW - Będziesz Miał Wydatki
piwko. i biorę tą betkę. laski zapakować do bagarznika.
Słownik Ci jeszcze wrzucę do tego bagaŻnika cobyś postudiował w przerwach między waleniem.
Kuźwa ta w niebieskim ma chuja przyjrzyjcie się, chwilę przed końcem muzyki
Masz kurwa rację
bmw - wiocha
mercedes - tatuś
audi - kutas który się przesiadł z bmw
honda - szybko się spuszcza
opel - tylko naprawiać
daewoo - obciach
fiat - fiut
itp itd
To czym jeździć ?
... teraz możecie mi lizać jaja xx
Brat ma stare bmw 525i prawie 400tys przebiegu, a rodzice pasacika b6. Zgadnijcie, które auto częsciej odwiedza mechanika? Komfort jazdy porównywalny. Prawda jest taka, że 90% osób powyżęj tego posta widziało bmw tylko z za szyby swojego golfa lub też na youtube. Nie jestem fanem tejże marki ale ogarnijcie sie ludzie. Stereotypy nie zawsze idą w parze z realiami..
Niestety moja opinia o posiadaczach BMW jest podobna, najczęstszej BMW jedzie głupek co widać po zachowaniu na drodze w stosunku do innych posiadaczy samochodów. I nie mówię tu o bemkach z przed 15lat, najwięcej cwaniaków ostatnio wozi się X6 - to jest najbardziej buracki samochód do cwaniaczenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów