📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
profesjonalne ujęcia .
Wytrzymałem do końca!
Zajebiście zmontowany klip, świetne oświetlenie, najazdy kamerą. Z resztą cały scenariusz tego przezajebistego filmiku jest zabójczy no i ten dźwięk idący równo z obrazem...
No jak to co? Zjebała pomysł z Harrego Pojeba:
Zajebiście zmontowany klip, świetne oświetlenie, najazdy kamerą. Z resztą cały scenariusz tego przezajebistego filmiku jest zabójczy no i ten dźwięk idący równo z obrazem...
potask napisał/a:
Co ten jeden prosiak ma na ryju?
No jak to co? Zjebała pomysł z Harrego Pojeba:
rzeczywiscie swinie a raczej maciory
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
nie powinny wpieprzać pączków
AppleX napisał/a:
kto wytrzyma ?? Po obejrzeniu tego twoje zycie juz nie bedzie takie same !!
Chcę tę pierwszą do piwnicy <3 Schudnie od głodówki i będzie w sam raz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów