za dwadzieścia tysięcy hrywień od widza... tak się bawi, przepraszam, tak walczy ukraina...
(liczby pochodzą ze źródła więc nie wiem czy są autentyczne)
Tak. Nie potrafią walczyć. Dlatego trwa nadal 3 dniowa operacja specjalna zdobycia Kijowa. A Himarsy, Abramsy, Leopardy, Grady itp zarządzane są zdalnie przez NATO.
Tak. Nie potrafią walczyć. Dlatego trwa nadal 3 dniowa operacja specjalna zdobycia Kijowa. A Himarsy, Abramsy, Leopardy, Grady itp zarządzane są zdalnie przez NATO.
I wysyp ruSSkiego gówna, tego brakowało. Mamy za to już kolejnego do kolekcji, który w ostatnich czasach bierze niezbyt odpowiednio dobrane psychotropy, Velture mu na ksywę. Jeszcze niedawno rzucił się na mnie za 500+ dla patusów, a tu nagle zaczyna ich krytykować? O ja pierdolę, co za rozdwojenie jaźni
Tak dla przypomnienia dbania o swoich obywateli - do tej pory nic się nie zmieniło, wręcz przeciwnie
Przecież te pizdeusze walczyć nie potrafią, tylko skomlą o zagraniczną broń..
1.XI — niech będzie i twoim świętem!I wysyp ruSSkiego gówna, tego brakowało. Mamy za to już kolejnego do kolekcji, który w ostatnich czasach bierze niezbyt odpowiednio dobrane psychotropy, Velture mu na ksywę. Jeszcze niedawno rzucił się na mnie za 500+ dla patusów, a tu nagle zaczyna ich krytykować? O ja pierdolę, co za rozdwojenie jaźni
Tak dla przypomnienia dbania o swoich obywateli - do tej pory nic się nie zmieniło, wręcz przeciwnie
Przecież te pizdeusze walczyć nie potrafią, tylko skomlą o zagraniczną broń..