18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:56
🔥 Wnoszenie lodówki po polsku - teraz popularne
Cytat:

Dwóch 10-latków zgwałciło o dwa lata młodszą koleżankę na placu zabaw w Londynie. Obecnie chłopcy przebywają w areszcie.

Zdarzenie miało miejsce podczas kilkudniowej przerwy szkolnej, kiedy dziewczynka wyszła pobawić się ze swoimi kolegami na plac zabaw blisko College Park w Hayes w zachodnim Londynie. Dzieci nie były pod opieką dorosłej osoby, a atak obserwowała 6-letnia siostra ofiary – czytamy w "Daily Mail". Ok. 14 chłopcy zaprowadzili 8-latkę w krzaki i wykorzystali seksualnie.

Po powrocie do domu dziewczynka odpowiedziała rodzicom, co się stało, a ci wezwali policję. 10-latków aresztowano godzinę później.

Specjalnie przeszkoleni policjanci w zakresie wykorzystywania seksualnego dzieci przesłuchują dziewczynkę i dokładnie badają miejsce zdarzenia.

Wydarzenie wstrząsnęło lokalną społecznością. Zastępca burmistrza Hillingdon, radny David Yarrow powiedział, że nigdy nie słyszał, żeby dwóch dziesięciolatków było oskarżonych o gwałt na ośmiolatce. – Jest to szokujące, nie mogę uwierzyć, że dzieci w tym wieku są w stanie zrobić coś takiego – powiedział.

Źródło:
Kod:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Dwoch-10-latkow-zgwalcilo-8-latke,wid,11645118,wiadomosc.html

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Robson.K6 2009-10-31, 13:24
10 latki maja tak małego penisa, że pewnie nawet do defloracji nie doszło. Chyba, że murzyni to się nie orientuje
Zgłoś
l................4 2009-10-31, 14:26
Robson.K6, 10-latkom to chyba nawet jeszcze nie staje (nie wiem, nie pamiętam) a tak poza tym to wykorzystać seksualnie można nie tylko poprzez stosunek, mogli np wsadzać jej palce albo patyki do cipki albo dupki ewentualnie kazali jej się dotykać po jajach itp.
Zgłoś
s................r 2009-10-31, 14:52 2
jakby ona ich zgwałciła to prawdopodobnie nic by nie było
Zgłoś
t................e 2009-10-31, 15:00
luki24 napisał/a:

, 10-latkom to chyba nawet jeszcze nie staje (nie wiem, nie pamiętam)

hahahah
a co do tematu . pewnie nie wiedzieli co czynią i o co tym chodzi więc gwałt to za duże słowo
luki24 napisał/a:

mogli np wsadzać jej palce albo patyki do cipki albo dupki

- fetysz
Zgłoś
Shaggy93 2009-10-31, 15:04 4
Specjalnie przeszkoleni policjanci w zakresie wykorzystywania seksualnego dzieci przesłuchują dziewczynkę

Hmmm tylko mnie sie to wydaje dziwne XD ??
Zgłoś
B................S 2009-10-31, 15:09 8
luki24 napisał/a:

...kazali jej się dotykać po jajach itp.

Luki za duzo na 'sadzie' przebywasz tam na zewnatrz nie wszytkie dziewczynki maja jaja
PS lepiej uwazaj z takimi opisami bo jeszcze podniecisz 'coponiektorych'
Zgłoś
R................k 2009-10-31, 17:34
Nie wiem jak dokładnie to było i nie chcę wiedzieć.. ale,

wszędzie SEKS, w prognozie pogody, w reklamach w ogóle nie związanych z tą dziedziną, w filmach to normalne i do tego nic nie mam, ale to się zaczyna robić nudne !!

oby nas nie przejedli tym seksem..
Zgłoś
k................7 2009-10-31, 21:17
Laską to ona była 5 lat temu...
Zgłoś
psemeq 2009-10-31, 21:39
Moim zdaniem to jest napad na zdrowe: "ja Ci pokarze moje Ty mi pokarzesz swoje". Kiedyś nie było problemu z tym a teraz policje wzywają... Świat schodzi na psy... (dosłownie i w przenośni)
Zgłoś
k................7 2009-11-01, 14:16
No nie wiem stary ja w wieku 10 lat nikomu nie pokazywałem (za darmo).
Wiesz gdyby jej sie podobało nie powiedziała by rodzicom, więc albo to nie było pokazywanie albo mieli za małe zabawki
Zgłoś
s................t 2009-11-01, 14:42 2
konio167 napisał/a:

No nie wiem stary ja w wieku 10 lat nikomu nie pokazywałem (za darmo).

a za Snickersy?
Zgłoś
k................7 2009-11-03, 19:33
Za snickersy też nie
Przyjmuje jedynie martwe płody
Zgłoś
SnickerS 2009-11-08, 19:33
sisteragent napisał/a:

a za Snickersy?

myslisz czemu mam nick Snickers ? ;D ehh mlodosc najgorsze bylo to ze ksiadz na parafii sekty chrzescijanskiej dawal nam twixy ;/

psemeq napisał/a:

Moim zdaniem to jest napad na zdrowe: "ja Ci pokarze moje Ty mi pokarzesz swoje". Kiedyś nie było problemu z tym a teraz policje wzywają... Świat schodzi na psy... (dosłownie i w przenośni)

pokaże przez ż kurwa :d czemu niektorzy uciekali z lekcji polskiego ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem