Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powrót z pełnym magazynkiem, szkoda. Wystarczyło rzucić "It has a gun!"
mun66 napisał/a:
Dlaczego ten pies szczeka jak prowadzi samochód?
Może zły, że go nie puścili. Ale jak by dogonił i ugryzł, to mógłby się zatruć. Wiesz, ile kosztuje wyszkolenie psa?
K🤬a psy siedzą w Aucie... czekej... co? k🤬a psy siedzą w aucie
Powinni od conajmiej pięciu lat pracować na plantacji bawełny. Kto ich nauczył odpalać auto?
Tony_Zanęty napisał/a:
Dlaczemu od razu założyłem że nie będą biali...
To się nazywa życiowe doświadczenie.
mesjans napisał/a:
13 lat ludzkich, u nich to jakoś się przeliczało.
Na białe to będzie ok 30 lat.
Niedawno czytałem, że Murzynki dojrzewają kilka lat wcześniej. Dodatkowy czynnik to ciepły klimat - to również powoduje wcześniejsze dojrzewanie. Na wczesne dojrzewanie wpływa również brak ojca - sierotka musi szybko znaleźć innego chłopa, który się nią zaopiekuje. Zatem typowa Murzynka może być gotowa do rozrodu mając ok 10 lat. Chyba, że mieszka w Kalifacie Brytyjskim - to 12, bo tam zimniej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie