📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie czaję o chuj ci chodzi...
Mieli we dwóch trzymać jedną spawarkę czy jest jakiś głębszy sens tego filmiku?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
poczekaj od specjalistów od palników to ci wyjaśnią sens.
Velture napisał/a:
Nie czaję o chuj ci chodzi...
HAL9000/2 napisał/a:
poczekaj od specjalistów od palników to ci wyjaśnią sens.
Lisku.. jednak nie znasz się na wszystkim
krzyks napisał/a:
Lisku.. jednak nie znasz się na wszystkim
Przepraszam. Wybaczysz mi kiedyś?
chuj że większość rozlali ale widzę że szampan go jeszcze trrzymie
postarzał się jebany
chuj że większość rozlali ale widzę że szampan go jeszcze trrzymie
up jebneło
Czy Wy też mieliście nadzieję że pierdolnie cysterna ?
Element który odcinał podczas upadku jebnął i przciął przewody acetylenu, dodatkowo zaiskrzył co spowodowało zapłon acetylenu, ale gościu w miarę szybko zczaił co sie odjebało i zakręcił butle.
Drugi majster ni dość, że nie stabilnie stał to nie spodziewał się że zaklinowany przecinak nagle ustapi i ot efektem omało sobie nim w łeb nie zajebał... nie dziekujcie...
Drugi majster ni dość, że nie stabilnie stał to nie spodziewał się że zaklinowany przecinak nagle ustapi i ot efektem omało sobie nim w łeb nie zajebał... nie dziekujcie...
Eh zwykłe wypadki przy pracy - codziennie takich masa - nikt nie zginął piwa nie ma...
hal wstawia lipe.zjebalem go za ostatni temet to sie poskarżył adminowi.hal jestes ...........
Nie acetylenowe tylko propanowe i tlenowe za razem .do cięcia gazowego używali palnika typu HARIS z dyszą o średnicy 3 mm.
jbone napisał/a:
hal wstawia lipe.zjebalem go za ostatni temet to sie poskarżył adminowi.hal jestes ...........
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów