📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Napinacz na siłowni
- teraz popularne
🔥
Czarny spacyfikowany
- teraz popularne
🔥
Luj otrzeźwiacz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja widzę trzech głupków, ale wypiłem dopiero pół piwa....
Ani to sadystyczne ani śmieszne, w takim razie co to tutaj robi?
Co wy z tymi rudymi? Kiedyś śmiało się tylko z czarnych i cyganów. Teraz, nie wiadomo czemu wszyscy uwzięli się na tych biednych rudych. Dajcie im spokój - to też ludzie.
A już myślałem , że ten co skacze padnie na ryj. A tu niespodzianka.

ojcieckogut napisał/a:
Co wy z tymi rudymi? Kiedyś śmiało się tylko z czarnych i cyganów. Teraz, nie wiadomo czemu wszyscy uwzięli się na tych biednych rudych. Dajcie im spokój - to też ludzie.
Ginger detected!!!
Dobrze że nie wszyscy są takimi ciotami komputerowymi jak my, i wciąż nie znają tych oklepanych trikow. NIc tylko siedzieć i popkorn wp🤬lać.
Włączyłem filmik, bo coś się stało rudemu. Tylko dla tego

Kiedyś słyszałem całkiem ciekawy wykład, w którym była poruszana kwestia rudych. Wykładowca mówił, że nienawiść do rudych zaszczepiały nam inne państwa (niesłowiańskie) po to, aby jak najbardziej osłabić Polskę. Bardzo duża część Słowian była ruda, a w zasadzie rudawa. Można nawet powiedzieć, że większość "rudawych" (nie mylić z krwisto-rudymi) wzięła się od Słowian. Nawet według najstarszych i najlepszych opisów, Słowianin powinien mieć jasne włosy, nie ciemne. Podsumujmy, będąc Polakiem i wyzywając rudych jesteśmy jak Turas w Berlinie obrażający blondynów. Choć nie ukrywam, ten z filmiku to bardziej jakiś Szkot, a oni to czasem są zbyt rudzi ^^
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie