Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:33
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-12-25, 21:44 4
To się piąte zero przejechało.
Zgłoś
Wampay 2024-12-25, 21:45 1
Nikt nikogo nie przejechał, ani nie znokautował.
Zgłoś
lokal.szczecin 2024-12-25, 21:47
moje miasto, a tak na serio to gowno widac
Zgłoś
SQUOR 2024-12-25, 22:02 1
Stary film, bo tej zjabanej firmy jaką był panek ( tfu!) już na szczęście nie ma na rynku.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-25, 22:04 2
SQUOR napisał/a:

Stary film, bo tej zjabanej firmy jaką był panek ( tfu!) już na szczęście nie ma na rynku.

A możesz rozwinąć ? Jestem ciekawy.

Czy tylko tak pierdolisz.
Zgłoś
213213 2024-12-25, 23:30
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

bla bla bla

bądź u mnie pod celą o ósmej.
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2024-12-26, 0:03 9
SQUOR napisał/a:

Wychodzi na to, że wg ciebie jak na twojej wsi w "rynku" stał jeden z pojazdów panek i odjechał, to znaczy że panek zniknął z rynku, tak?!

Dla zainteresowanych opis spod fimu:

Cytat:

"Zaczęło się od tego, że gościu w ciemnym audi stał pierwszy na światłach za nim stał kierowca Panka i jako trzeci ja. Zapaliło się zielone światło kierowca audi klasycznie zamulił, pewnie się gapił w telefon czy coś, chłop z Panka uwiesił się na klaksonie, Audi ruszyło leniwie otworzył szybę i wystawił środkowy palec w stronę kierowcy Panka. I tutaj się zaczęło. Kierowca Panka wyprzedził kierowcę audi na skrzyżowaniu i pasach zajechał mu drogę i wysiadł, dalszą część widać na filmie. Rozbił mu dwa lusterka i przednia szybę pięścią, kierowca audi go zablokował i zaczął dzwonić na policję a ten próbował go przejechać, przewiózł go na masce jakieś 40m i tam w bocznej uliczce zaczęli się gonić i szarpać. Gość z Panka pobił kierowcę Audi i odjechał. Kierowca Audi wsiadł w auto przyjechał jakieś 150m i zatrzymał się na parkingu przy netto. Zatrzymałem się żeby zobaczyć czy wszystko dobrze, upewniłem się , że nic mu nie grozi, wziąłem jego numer telefonu, wysłałem mu film z pobicia. On w tym czasie chyba zadzwonił na policję. Kierowca Audi to był młody chłopak z Ukrainy. Powiedziałem mu że pokazywanie f@#ków na lewo i prawo nie jest zbyt rozsądne ale gość z Panka to furiat i taki ktoś powinien ponieść surową karę i nie powinien jeździć po szczecińskich drogach... Ale tutaj historia się nie kończy, pojechałem dalej w swoją stronę ale tak się składa że przejeżdżałem tamtędy jeszcze ze trzy razy w ciągu około 15-20 min, pierwsze dwa razy jak mijałem tamto miejsce to chłopak dalej "lizał rany", rozmawiał przez telefon i z przechodniami. Ale już za trzecim razem jak przejeżdżałem wrócił tam mężczyzna z Panka i ponownie pobił chłopaka z Audi !!! Jak przejeżdżałem to już było praktycznie po wszystkim chłopak leżał na ziemi a mężczyzna się oddalał w swoją stronę między bloki. Przechodnie udzielali młodemu Ukraincowi pomocy więc pojechałem dalej... Wieczorem napisałem do tego chłopaka czy wszystko ok, napisał że bardzo mi dziękuję za nagranie i że wszystko jest ok.

Przyznam szczerze, że jeszcze czegoś takiego nie widziałem rozumiem, że gość w Panku mógł się wkurzyć ale bez przesady zniszczenie mienia, próba rozjechania, podwójne pobicie ... "
23.12.2024 Szczecin

Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-26, 1:02
213213 napisał/a:

bądź u mnie pod celą o ósmej.

to nie ja napisałem te ,, bla bla bla ''
Zgłoś
~Velture 2024-12-26, 8:01 8
Cytat:

Kierowca Audi to był młody chłopak z Ukrainy. Powiedziałem mu że pokazywanie f@#ków na lewo i prawo nie jest zbyt rozsądne

Niewątpliwie będąc ukraińcem nie jest rozsądnym pokazywanie faktów do obywateli kraju którzy udzielili mu schronienia przed śmiercią na wojnie.

Cytat:

wrócił tam mężczyzna z Panka i ponownie pobił chłopaka z Audi

Pewnie znów mu faka pokazał

Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Zgłoś
mynameisgod 2024-12-26, 9:31 1
RozjebieCiMatke napisał/a:

wystawił środkowy palec w stronę kierowcy Panka.

### **Środkowy palec – przepisy, kary i konsekwencje w różnych krajach**

#### **1. Polska**
- **Znaczenie gestu**: Pokazywanie środkowego palca na drodze jest traktowane jako obraźliwy gest i nieobyczajny wybryk.
- **Podstawa prawna**:
- **Art. 141 Kodeksu wykroczeń (KW)** – "Kto w miejscu publicznym wykazuje nieobyczajny wybryk, podlega karze grzywny do 1500 zł albo karze nagany."
- **Art. 216 Kodeksu karnego (KK)** – "Kto znieważa inną osobę, podlega karze grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku."
- **Kara**:
- Mandat na miejscu – do **1500 zł**.
- W przypadku skierowania sprawy do sądu, kara może być wyższa, a nawet ograniczenie wolności.
- **Sytuacja praktyczna**: Policja reaguje na zgłoszenie osoby poszkodowanej lub własną obserwację.

---

#### **2. Niemcy**
- **Znaczenie gestu**: Pokazywanie środkowego palca jest traktowane jako **zniewaga publiczna (Beleidigung)** i jedno z najpoważniejszych obraźliwych zachowań na drodze.
- **Podstawa prawna**:
- **§ 185 Kodeksu karnego (StGB)** – "Znieważenie podlega karze grzywny lub pozbawienia wolności do roku."
- **Kara**:
- Mandat w wysokości od **400 do 4000 euro**, w zależności od kontekstu i sytuacji.
- W skrajnych przypadkach sąd może nałożyć dodatkową karę w postaci punktów karnych w rejestrze Flensburg lub czasowej utraty prawa jazdy.
- **Sytuacja praktyczna**: Policja lub poszkodowany mogą zgłosić gest. Wysokość kary zależy od decyzji sądu oraz wcześniejszej historii kierowcy w rejestrze kar.

---

#### **3. Ukraina**
- **Znaczenie gestu**: Środkowy palec na drodze jest traktowany jako **zakłócenie porządku publicznego** lub obraza innej osoby.
- **Podstawa prawna**:
- **Art. 173 Kodeksu wykroczeń administracyjnych** – "Drobne chuligaństwo, czyli obraźliwe gesty i działania naruszające porządek publiczny."
- **Kara**:
- Mandat w wysokości od **10 do 50 euro**.
- Przy poważniejszych sytuacjach sprawa może trafić do sądu, gdzie grzywna może wzrosnąć.
- **Sytuacja praktyczna**: Policja interweniuje najczęściej w wyniku zgłoszenia przez poszkodowaną osobę.

---

#### **4. Rosja**
- **Znaczenie gestu**: Pokazywanie środkowego palca jest traktowane jako **drobne chuligaństwo** lub znieważenie publiczne.
- **Podstawa prawna**:
- **Art. 20.1 Kodeksu wykroczeń Federacji Rosyjskiej** – "Drobne chuligaństwo, w tym obraźliwe gesty, podlega karze grzywny lub zatrzymania administracyjnego."
- **Kara**:
- Mandat od **500 do 1000 rubli** (ok. **25–50 zł**).
- W poważnych przypadkach zatrzymanie administracyjne do **15 dni**.
- **Sytuacja praktyczna**: Policja ma duże uprawnienia do interpretacji sytuacji, a reakcja zależy od funkcjonariusza.

---

### **Podsumowanie**
- W **Polsce** i **Niemczech** środkowy palec jest karany najciężej, szczególnie w Niemczech, gdzie wysokość mandatów wynosi nawet do 4000 euro.
- W **Ukrainie** i **Rosji** kary są łagodniejsze, ale w Rosji policja może zastosować zatrzymanie administracyjne.
- W każdym kraju reakcja policji zależy od zgłoszenia osoby obrażonej lub własnej obserwacji funkcjonariuszy.

Środkowy palec jest uniwersalnie uznawany za gest obraźliwy i prowokujący, a w wielu krajach surowo karany, zwłaszcza gdy zagraża porządkowi publicznemu lub relacjom między uczestnikami ruchu drogowego.
Zgłoś
juderaus 2024-12-26, 10:56 2
CZyli jak dobrze zrozumiałem upadliniec dostał w pizdę za machanie swoim moskalskim ujebanym w gównie paluchem.
Zgłoś
smc 2024-12-26, 16:05 1
Ukr trafił na polaka wyklętego i się zaczęło...
Zgłoś
213213 2024-12-26, 19:40 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

to nie ja napisałem te ,, bla bla bla ''

byłem o ósmej pod celą i ciebie nie było. tzn. że nie jesteś cwelem.

musiałem się upewnić.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem