📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do odstrzału !
Zamiast zejść i pomóc psu to lepiej siedzieć w oknie, nagrywać i krzyczeć "japierdziu rozerwą go" ehh
Wisiał hajs to ma.
tomilol napisał/a:
Zamiast zejść i pomóc psu to lepiej siedzieć w oknie, nagrywać i krzyczeć "japierdziu rozerwą go" ehh
Nie polecam, bo rozdzielałem kiedyś dwa swoje psy i mnie jeden skurwiel ujebał w ręke. Instynkt i tyle.
@tomilol to teraz wejdź na harda i zobacz sobie skutki odciągania takiego psa i pomnóż to przez dwa
1.juz pies był martwy interwencja tych co kamerowali nic by nie dała
2.te 2 czarne psy kolor nie przypadkowy zaatakowały 2 vs 1 tak sie nie robi no ale ..
3.Najlepsza opcja to zajebać tasakiem wszystkie agresywne psy
amerykański pit bull terrier
pies z Majorki
buldog amerykański
dog argentyński
pies kanaryjski
tosa inu
rottweiler
akbash dog
anatolian karabash
moskiewski stróżujący
owczarek kaukaski
PS. Jebać psy koty sa lepsze
2.te 2 czarne psy kolor nie przypadkowy zaatakowały 2 vs 1 tak sie nie robi no ale ..
3.Najlepsza opcja to zajebać tasakiem wszystkie agresywne psy
amerykański pit bull terrier
pies z Majorki
buldog amerykański
dog argentyński
pies kanaryjski
tosa inu
rottweiler
akbash dog
anatolian karabash
moskiewski stróżujący
owczarek kaukaski
PS. Jebać psy koty sa lepsze
Bierze się stalowego pręta/rurę/coś podobnego i napierdala psa po plerach. Puści na pewno. A gdy jest możliwość to wystarczy ręką zatkać psu nos, oddychać musi, więc ryj otworzy i puści.
nie raz za dzieciaka u ciotki na wsi widziałem jak psy zjadały koty
no chuj popgrowska wiec to i zwyczaje inne, tam pies na łańcuchu ma być zdziczały i chlewu pilnować.
jednego kota to na pół rozjebały, jeden pies trzymał za łeb, drugi za miednice i szarpały
no chuj popgrowska wiec to i zwyczaje inne, tam pies na łańcuchu ma być zdziczały i chlewu pilnować.
jednego kota to na pół rozjebały, jeden pies trzymał za łeb, drugi za miednice i szarpały
@Donencjusz - widzę, że jesteś ekspertem, jednak potrzeba nam filmu instruktażowego. Polecam, abyś takowy nagrał. Szczególnie wyeksponuj scenę, gdy rozwścieczonemu psu zatykasz nos! I wrzuć na harda, pooglądamy.
Pentryt napisał/a:
Koty są dla pizdeczek pewnie dlatego uważasz, że są lepsze
To, że w domu hodujesz świnie to chuj nas to obchodzi pizdeczko:)
pozdrawiam
Donencjusz napisał/a:
Bierze się stalowego pręta/rurę/coś podobnego i napierdala psa po plerach. Puści na pewno. A gdy jest możliwość to wystarczy ręką zatkać psu nos, oddychać musi, więc ryj otworzy i puści.
A później Ci mama będzie musiała dupę wycierać jak psowi "zatkasz nos".
Stalową rurę to sobie w dupkę wsadź .
lajtek12 napisał/a:
juz pies był martwy interwencja tych co kamerowali nic by nie dała
Pies przeżył.
gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091216/POWIATSLUPSKI/426947455
Sposób z prętem jest zwyczajnie prostszy, wystarczy napierdalać, ale są takie psy które nie puszczą mimo to, np pitbulle. Gdy ktoś jest ogarnięty i nie jest pizdą, to jedną ręką łapie psa w coś na wzór duszenia, żeby nie mógł się wyrwać, a drugą ŁAPIE (nie kurwa wtyka palce do nosa) tak aby zakryć cały nos (co kurwa nie jest u psa zbyt trudne). Pies momentalnie musi otworzyć morde, bo inaczej się udusi.
Ogólnie to nie warto wpierdalać sie między psy. Może się zdarzyć sytuacja że pies pokroju takiego rotweilera będzie szarpał jakiegoś człowieka, nie wiem czy pomogłyby wasze pizdowate krzyki i nagrywanie.
Lepiej niech ci pies upierdoli palca, niż zajebie człowieka.
A stalową rurę to mogę tobie wsadzić pedale jebany.
Sposób z prętem jest zwyczajnie prostszy, wystarczy napierdalać, ale są takie psy które nie puszczą mimo to, np pitbulle. Gdy ktoś jest ogarnięty i nie jest pizdą, to jedną ręką łapie psa w coś na wzór duszenia, żeby nie mógł się wyrwać, a drugą ŁAPIE (nie kurwa wtyka palce do nosa) tak aby zakryć cały nos (co kurwa nie jest u psa zbyt trudne). Pies momentalnie musi otworzyć morde, bo inaczej się udusi.
Ogólnie to nie warto wpierdalać sie między psy. Może się zdarzyć sytuacja że pies pokroju takiego rotweilera będzie szarpał jakiegoś człowieka, nie wiem czy pomogłyby wasze pizdowate krzyki i nagrywanie.
Lepiej niech ci pies upierdoli palca, niż zajebie człowieka.
A stalową rurę to mogę tobie wsadzić pedale jebany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów