📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poniosło chudzielców. Zrobili to najgorzej jak mogli.
Gruby waży pewnie więcej niż oni dwa i do tego ma pojęcia o zapasach
Gruby waży pewnie więcej niż oni dwa i do tego ma pojęcia o zapasach
Gdyby jeszcze naprostował tę babę, to by był zacny hattrick.
Kurwa, grubol spacyfikował dwóch sebków w obronie własnej, a jebane babsko jeszcze szczeka. Chyba też powinna zostać przytulona do ziemi wypluwając własne zęby.
Pięknie pozamiatał frajerów. Ale babsko powinno dostać również plombę na ryj.
Bamda powiadasz
Ciekawe, że mamuśka siedziała cicho kiedy jej synowie lecieli we dwójkę aby spuścić wpierdol jakiemuś grubasowi
Jak biegli na niego,to ta kurwa jakoś nie protestowała. A jak zobaczyła że gruby porozdawal to nagle kurwa biegnie ucisniona. Mógł nią też zajebac o ten plac
Na chuj ta gruba raszpla się wpierdala jak ewidentnie te dwa chude szpaki zaczeli.Szkoda,że nie zajebał grubej za darcie ryja tak czy siak gratulacje dla typa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów