📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Małpy jak zwykle w stadzie. Pojedyńczy osobnik jedynie umię wsadzić palec sobie w dupe.
Szkoła wg rządzących UE. Czy nie szkoda wam polskich kobiet?
Tylko ostrzał murzynów może przynieść ład i porządek z tą plagą 20 i 21 wieku. To lata zaniedbań i lewackiej głupoty do tego doprowadziło. Nie powinno być określenia rasizmu odnośnie czarnych, bo oni są sami sobie winni temu, że są nic nie wartymi śmieciami, zwykłą zarazą, inwazyjnymi śmierdzącymi pasożytami, które roznoszą choroby, brud, smród i ubóstwo. Skurwysyny jebane nadające się do użyźniania gleb, bo do tego jedynie gówno się nadaje.
Jemkasztany napisał/a:
Szkoła wg rządzących UE. Czy nie szkoda wam polskich kobiet?
Ciesz się, że Kurdej-Szatan tego nie czyta bo by cię w TVN zakrakali
Takich "kolegów '' jak ten biały chłopak ma to już lepiej nie mieć żadnych kolegów. Po takim czymś, wszystkim co tam byli kazał bym wypierdalać ode mnie jak najdalej. Jebane sojaki pendzlaki ! Ha tfu ! na nich i tych murzynów.
kiedy Polacy w końcu dojrzeją
to tylko solówka po równo uprawniu
kiedy Polacy w końcu dojrzeją
Nie mogę tego oglądać, pierdolone cz....
Tak jak sobie radzi ten jeden niezmordowanie, to po prostu ostatnia nadzieja białych.
A białe cioty w pedalskich rurkach stoją i patrzą jak dwie małpy człowieka okładają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów