📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To se kurwa pojeździli Ważne że uwiecznili i będą mieli co wspominać.
Ale się chłopaki podjarały maszyną. Musieli aż ściągnąć koszulki i ocierać się nagimi klatami
szczyle w chwili wypadku jechały prawidłowo, to różowy jechał pod prąd z tego co dobrze widzę
Jazda na motocyklu to lekkomyślność.
Jazda na motocyklu ze znaczną prędkością to głupota.
Jazda na motocyklu ze znaczną prędkością po drodze publicznej to debilizm.
Jazda na motocyklu ze znaczną prędkością po mieście to nieodwracalne spierdolenie.
Ile jeszcze dekad potrzeba, żeby te małpy odkryły, że dwa koła lepiej jest umieszczać w dużym rozstawieniu na tej samej osi?
Widzę gościa na jednośladzie i wygląda dla mnie jak arab, który zatrzymał się w rozwoju 2000 lat temu. Chuj, że samochód wymyślono chwilę po motocyklu i jest prawie tak samo leciwy, ale oni do dzisiaj nie wiedzą, czemu stał się popularniejszy od "metalowego konia". Prymitywy.
Jazda na motocyklu ze znaczną prędkością to głupota.
Jazda na motocyklu ze znaczną prędkością po drodze publicznej to debilizm.
Jazda na motocyklu ze znaczną prędkością po mieście to nieodwracalne spierdolenie.
Ile jeszcze dekad potrzeba, żeby te małpy odkryły, że dwa koła lepiej jest umieszczać w dużym rozstawieniu na tej samej osi?
Widzę gościa na jednośladzie i wygląda dla mnie jak arab, który zatrzymał się w rozwoju 2000 lat temu. Chuj, że samochód wymyślono chwilę po motocyklu i jest prawie tak samo leciwy, ale oni do dzisiaj nie wiedzą, czemu stał się popularniejszy od "metalowego konia". Prymitywy.
Coś pięknego. Pedalstwo to jednak niebezpieczny sport
Nome napisał/a:
szczyle w chwili wypadku jechały prawidłowo, to różowy jechał pod prąd z tego co dobrze widzę
I chyba z kimś się witał machał ręką i się odwrócił co jeszcze bardziej wepchało go pod prąd i nie widział przez chwile drogi, lecz szczyle popierdalali jak pojebani pewnie bez prawka ktoś inny gościa pewnie by bez problemu ominął, nawet to pewne Ew mniejszy wypadek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów