Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nosz kurwa jakie pedały...
Zapominasz, że to się dzieje w USA.
Jakby się zatrzymali i patrzyli na nią, nawet na chodniku, to zaraz by się znalazła jakaś zjebana feminazistka co by ich podpierdoliła za molestowanie seksualne.
Tam jest już tak pojebane prawo, że samo patrzenie na babkę można uznać za molestowanie seksualne.
Wszystko robione przez te brzydkie ropuchy z toną tłuszczu, kolorowymi i krótko ściętymi włosami, których żaden facet nie chciał i wmawiają, że wszyscy faceci to gwałciciele a każde ich działanie sprowadza się do molestowania seksualnego i/lub gwałtu.
Przeciez one pierdoliły swojego czasu, że mężczyzna nie musi nawet dotknąć kobiety aby miał miejsce gwałt i wystarczy, że kobieta poczuje się przez niego zgwałcona aby doszło do gwałtu albo jeśli nawet kobieta wyrazi zgodę i z własnej woli się z kims prześpi to też jest gwałt bo każdy kontakt seksualny mężczyzny z kobietą to gwałt bo one tak twierdzą i chuj. ZAJEBISTA LOGIKA!
Ja jak widzę ładną dziewczynę albo zgrabną dupę, fajne cycki, śliczna buzię, długie nogi lub niezłą talię to się spojrzę.
Po prostu tak normalny facet jest zaprogramowany przez naturę, że widząc atrakcyjną kobietę się patrzy.
Jakby było inaczej to na świecie by nie było ludzi od dawien dawna a pierdolenie feminazistek, że wygląd się W OGÓLE nie liczy to pierdolenie o chopinie.
ale o co chodzi? Mieli ją spałować czy zastrzelić?.. Tępy jestem i nie zrozumiałem przesłania filmu.
Dyskretnie wskazała im stopami czarnoskórego sprawcę
pierdolenie o szopenie kto by nie spojrzał... poszli sie bolcować
Zapominasz, że to się dzieje w USA.
Jakby się zatrzymali i patrzyli na nią, nawet na chodniku, to zaraz by się znalazła jakaś zjebana feminazistka co by ich podpierdoliła za molestowanie seksualne.
Tam jest już tak pojebane prawo, że samo patrzenie na babkę można uznać za molestowanie seksualne.
Wszystko robione przez te brzydkie ropuchy z toną tłuszczu, kolorowymi i krótko ściętymi włosami, których żaden facet nie chciał i wmawiają, że wszyscy faceci to gwałciciele a każde ich działanie sprowadza się do molestowania seksualnego i/lub gwałtu.
Przeciez one pierdoliły swojego czasu, że mężczyzna nie musi nawet dotknąć kobiety aby miał miejsce gwałt i wystarczy, że kobieta poczuje się przez niego zgwałcona aby doszło do gwałtu albo jeśli nawet kobieta wyrazi zgodę i z własnej woli się z kims prześpi to też jest gwałt bo każdy kontakt seksualny mężczyzny z kobietą to gwałt bo one tak twierdzą i chuj. ZAJEBISTA LOGIKA!
Ja jak widzę ładną dziewczynę albo zgrabną dupę, fajne cycki, śliczna buzię, długie nogi lub niezłą talię to się spojrzę.
Po prostu tak normalny facet jest zaprogramowany przez naturę, że widząc atrakcyjną kobietę się patrzy.
Jakby było inaczej to na świecie by nie było ludzi od dawien dawna a pierdolenie feminazistek, że wygląd się W OGÓLE nie liczy to pierdolenie o chopinie.
pomykają
Lub
pomykają]
nie sądzę, ponieważ tego typu ludzie mają swoistego pierdolca, który zaspokaja ich wszelkie potrzeby
także seksualne
cytat
SPORT I WYDZIELANIE ENDORFIN
Endorfiny są molekułami wyzwalanymi przez mózg, w szczególności przez podwzgórze i przysadkę mózgową. Sport jest bezsprzecznie czynnością, która pozwala uwolnić najwięcej endorfin, a stan ten trwa nawet kilka godzin po zakończonym wysiłku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów