podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Nosz k🤬a jakie pedały...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<ale o co chodzi? Mieli ją spałować czy zastrzelić?.. Tępy jestem i nie zrozumiałem przesłania filmu.
p🤬lenie o szopenie kto by nie spojrzał... poszli sie bolcować
Zapominasz, że to się dzieje w USA.
Jakby się zatrzymali i patrzyli na nią, nawet na chodniku, to zaraz by się znalazła jakaś zj🤬a feminazistka co by ich podp🤬liła za molestowanie seksualne.
Tam jest już tak poj🤬e prawo, że samo patrzenie na babkę można uznać za molestowanie seksualne.
Wszystko robione przez te brzydkie ropuchy z toną tłuszczu, kolorowymi i krótko ściętymi włosami, których żaden facet nie chciał i wmawiają, że wszyscy faceci to gw🤬ciciele a każde ich działanie sprowadza się do molestowania seksualnego i/lub gw🤬tu.
Przeciez one p🤬liły swojego czasu, że mężczyzna nie musi nawet dotknąć kobiety aby miał miejsce gw🤬t i wystarczy, że kobieta poczuje się przez niego zgw🤬cona aby doszło do gw🤬tu albo jeśli nawet kobieta wyrazi zgodę i z własnej woli się z kims prześpi to też jest gw🤬t bo każdy kontakt seksualny mężczyzny z kobietą to gw🤬t bo one tak twierdzą i c🤬j. ZAJEBISTA LOGIKA!![]()
Ja jak widzę ładną dziewczynę albo zgrabną dupę, fajne cycki, śliczna buzię, długie nogi lub niezłą talię to się spojrzę.
Po prostu tak normalny facet jest zaprogramowany przez naturę, że widząc atrakcyjną kobietę się patrzy.
Jakby było inaczej to na świecie by nie było ludzi od dawien dawna a p🤬lenie feminazistek, że wygląd się W OGÓLE nie liczy to p🤬lenie o chopinie.
pomykają
![]()
pomykają]
![]()