18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
n................k 2019-07-23, 20:30 1
widać chemię między nimi a tak serio to moja babcia się lepiej bije
Zgłoś
ROBSON927 2019-07-23, 20:50 45
nie_mam_pomyslu_na_nick napisał/a:

widać chemię między nimi a tak serio to moja babcia się lepiej bije

Nie ma co pisać, może i śmiesznie walczyli bo nie są kurwa zawodowcami ale mają jaja i klepią się jak facet z facetem, a twoją babke to jeden i drugi miałby na strzała..
Ja mam pomysł na twój nick pierdola_głupoty
Zgłoś
Byku35 2019-07-23, 20:55 1
prawdziwy sadol spierdala,
ewentualnie bije babę i konia
Zgłoś
~sensualna 2019-07-23, 20:56 12
jak na swoje gabaryty suchoklatesów to nie wypadli źle bo za pewne to ich pierwsze walki
Zgłoś
Wiewór 2019-07-23, 20:59 7
Wszystkie kacapy maja na ryjach widoczne uszkodzenia neurologiczne spowodowane wielopokoleniowym alkoholozmem. Wszędzie pozna te nikczemne rysy podczlowieka

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
sereja3 2019-07-23, 21:17 6
Jak ktoś ma czas to tutaj polak leje się z sowietem

Zgłoś
MaciejLubicz 2019-07-23, 21:34 2
Dwóch Sadoli się wyjaśnia XD .

ps po 2 min wyłączyłem te pedalozy .
Zgłoś
walec34 2019-07-23, 21:52
Co jak co, ale charakterni są. Trzeba przyznać
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-07-23, 21:58 14
Fajnie tak z fotela się naśmiewać z tych typów czy ze Szpilki (którego osobiście nie lubie), fajnie, fajnie. Fotel ciepły grzeje w dupe bo wysiedziany od polowy dnia, w domu tylko kot ewentualnie rodzice, telewizor gdzieś po cichu gra, jest bezpiecznie... w takich warunkach najlepiej pisać hejty na fighterów (obojętnie jakiego poziomu). Ale prawda taka że 99.,9% hejterów jakby miało wyjść się bić przed publicznością to 20 minut przed walką brązowa woda by leciała z dupy jak kranówa z cygańskiej meliny.
Zgłoś
J................8 2019-07-23, 22:08 1
ruski portal promuje ruskie spierdoliny,
powinni strącić tego huja-prowokatora nad południowo-koreańskim niebem
Zgłoś
Janusz_k 2019-07-23, 22:20 2
Co to za gówno, spierdalać z tymi kacapami stąd.
Zgłoś
robsonx79 2019-07-23, 22:59 1
Dobra walka, tylko blondas za szybko wystartował i się wypalił przed końcem.
Zgłoś
Piridais 2019-07-24, 1:02 1
Całkiem dobra walka, ale co tu dużo mówić, sadolowi eksperci od kung fu klawiaturitsu zrobili by wszystko lepiej wpierdolili by się na ring przywołali super moce wokoło pioruny a czeczeński kierowca PKS-u biłby brawo
Zgłoś
Loaloa 2019-07-24, 1:08
Zwycięzca słodki jest, z łóżka by go nie wygonił. Za to ten drugi to typowy kacapski ryj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów