📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widać chemię między nimi a tak serio to moja babcia się lepiej bije
nie_mam_pomyslu_na_nick napisał/a:
widać chemię między nimi a tak serio to moja babcia się lepiej bije
Nie ma co pisać, może i śmiesznie walczyli bo nie są kurwa zawodowcami ale mają jaja i klepią się jak facet z facetem, a twoją babke to jeden i drugi miałby na strzała..
Ja mam pomysł na twój nick pierdola_głupoty
jak na swoje gabaryty suchoklatesów to nie wypadli źle bo za pewne to ich pierwsze walki
Wszystkie kacapy maja na ryjach widoczne uszkodzenia neurologiczne spowodowane wielopokoleniowym alkoholozmem. Wszędzie pozna te nikczemne rysy podczlowieka
-Ernest Hemingway
Fajnie tak z fotela się naśmiewać z tych typów czy ze Szpilki (którego osobiście nie lubie), fajnie, fajnie. Fotel ciepły grzeje w dupe bo wysiedziany od polowy dnia, w domu tylko kot ewentualnie rodzice, telewizor gdzieś po cichu gra, jest bezpiecznie... w takich warunkach najlepiej pisać hejty na fighterów (obojętnie jakiego poziomu). Ale prawda taka że 99.,9% hejterów jakby miało wyjść się bić przed publicznością to 20 minut przed walką brązowa woda by leciała z dupy jak kranówa z cygańskiej meliny.
ruski portal promuje ruskie spierdoliny,
powinni strącić tego huja-prowokatora nad południowo-koreańskim niebem
powinni strącić tego huja-prowokatora nad południowo-koreańskim niebem
Dobra walka, tylko blondas za szybko wystartował i się wypalił przed końcem.
Całkiem dobra walka, ale co tu dużo mówić, sadolowi eksperci od kung fu klawiaturitsu zrobili by wszystko lepiej wpierdolili by się na ring przywołali super moce wokoło pioruny a czeczeński kierowca PKS-u biłby brawo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów