18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
crossdressphyxia 2019-08-13, 21:57 1
Obiecanki macanki a głupiemu stoi.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
BrunerOvned 2019-08-13, 22:34 9
Wydymał jednocześnie dwóch rogaczy i laskę Masz to w Polsce?

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
C0C0JUMBO 2019-08-13, 23:04 1
Jak tak na nich patrzę, to w końcu kolor skóry zobowiązuje
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-08-13, 23:24
ulubione "zwierzęta" Japończyków , bardzie popularne jak u nas rybki akwariowe

Zgłoś
de_Sade 2019-08-13, 23:45
Coś mi się nie zgadza... Dlaczego ruchacz nie ma tych wielkich żuwaczek...

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
Rejti 2019-08-14, 0:05 1
de_sade napisał/a:

Coś mi się nie zgadza... Dlaczego ruchacz nie ma tych wielkich żuwaczek...

to nie żuwaczki, tylko wyrostki na przedpleczu i głowie. Gdyby to były w miarę wyrośnięte i umięśnione żuwaczki, to byłoby to dość zabawne, walka pewnie skończyłaby się zmiażdżeniem jednego chrząszcza przez drugiego. A tok mamy dość niezdarne zapasy
Zgłoś
Dzisiaj 2019-08-14, 0:45 62
Seba i Mati walcza o Karyne. Tymczasem Pedro z erazmusa robi swoje i ulatnia sie kiedy trzeba. Karyna rzada alymentow od Seby i Matiego, odwiedzajac od czasu do czasu bogatego Mariana, ktory tlumaczy zonie i dzieciom, ze to delegacje. Marian rownoczesnie obiecuje Karynie, ze jak tylko sie rozwiedzie to sie z Karyna hajtnie. Wszyscy wiedza, ze tak sie nie stanie... Wszyscy z wyjatkiem Karyny. Po tym jak dziecko Karyny okazuje sie bardzo opalone, Seba i Mati ustalaj, ze nikt nie bedzie placil alimentow... Marian zmienil nr komorki a prawdziwego adresu Karynie nigdy nie podal. Dlatego Karyna musiala znalezc naiwnego Kamila, ktory pokochal ja oraz nie swoje dziecko. Teraz wszyscy na osiedlu ruchaja Karyne za paczke fajek. Wszyscy z wyjatkiem Kamila - on nie pali. On czeka na odpowiedni moment by poprosic ja o reke i ja rozdziewiczyc. Kamil nie jest zbyt bystry...
Zgłoś
Dzisiaj 2019-08-14, 7:31
ps. do kogos kto sie przyczepi poprzedniego posta - mialem napisac karyna "rzonda" alymentow ale bylo pozno a ja zmeczony...
Zgłoś
Popmajster 2019-08-14, 9:58
Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta.
Zgłoś
S................U 2019-08-14, 10:34 1
a to menda jeban.... a nie, czekaj, chrząszcz
Zgłoś
darex99 2019-08-14, 10:44 3
Dzisiaj napisał/a:

Seba i Mati walcza o Karyne. Tymczasem Pedro z erazmusa robi swoje i ulatnia sie kiedy trzeba. Karyna rzada alymentow od Seby i Matiego, odwiedzajac od czasu do czasu bogatego Mariana, ktory tlumaczy zonie i dzieciom, ze to delegacje. Marian rownoczesnie obiecuje Karynie, ze jak tylko sie rozwiedzie to sie z Karyna hajtnie. Wszyscy wiedza, ze tak sie nie stanie... Wszyscy z wyjatkiem Karyny. Po tym jak dziecko Karyny okazuje sie bardzo opalone, Seba i Mati ustalaj, ze nikt nie bedzie placil alimentow... Marian zmienil nr komorki a prawdziwego adresu Karynie nigdy nie podal. Dlatego Karyna musiala znalezc naiwnego Kamila, ktory pokochal ja oraz nie swoje dziecko. Teraz wszyscy na osiedlu ruchaja Karyne za paczke fajek. Wszyscy z wyjatkiem Kamila - on nie pali. On czeka na odpowiedni moment by poprosic ja o reke i ja rozdziewiczyc. Kamil nie jest zbyt bystry...

Smutna sprawa Kamil, może zacznij palić...
Zgłoś
SirMajkel 2019-08-14, 11:31 1
Dzisiaj napisał/a:

miałem się rozpisywać właśnie, ale wyczerpałeś temat

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Dzisiaj 2019-08-14, 17:24 1
darex99 napisał/a:

Smutna sprawa Kamil, może zacznij palić...

zapomnialem dopisac, ze darek podaje mietowki
Zgłoś
engoldub 2019-08-14, 18:38 2
kurwa jestem kamil i nie pale :/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów