Dwóch sebiksów bije bezdomnego niepełnosprawnego, a Karyna stoi na czatach i nagrywa. Chłop stracił oko, złamany nos, itd.... Widać jak siurki mają kastety. Na portalu Trojmiasto, w ktorym opublikowano film, huczy w komentarzach, a na probilach fejsbukowych tych leszczy już też się wesoło robi. Internetowi detektywi ustalili już nawet adres tej nagrywającej lalki, więc to chyba kwestia czasu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"To chyba kwestia czasu" jak dostaną wyrok w zawiasach i będą się śmiać z nas wszystkich.
bleblebator1 napisał/a:
ot impotenci, przy lasce im nie staje to się wyżywają
Gorzej, to najgorszy rodzaj gówna - gówno białorycerskie. Chory umysłowo i bezdomny chłopak podobno wysyłał jakieś sprośne wiadomości do tej raszpli, a te padalce postanowiły bronić honoru damy. Normalnie daleki jestem od takich osądów, ale tego małego kurwiszczaka ktoś powinien wziąć w obroty.
No i chuj teraz im oczy wyjmą
motylekwbrzuchu napisał/a:
przecież to białogłowa jednego z nich. Drugi od niedawna jest samotnyGorzej, to najgorszy rodzaj gówna - gówno białorycerskie. Chory umysłowo i bezdomny chłopak podobno wysyłał jakieś sprośne wiadomości do tej raszpli, a te padalce postanowiły bronić honoru damy. Normalnie daleki jestem od takich osądów, ale tego małego kurwiszczaka ktoś powinien wziąć w obroty.
„Biją” jak pedałki i czują się herkulesami xD kurwa trzymajcie mnie
Dobrze że pokazali ryje na nagraniu liczę że kibole lub odpowiednią odmiana dresów zrobi z tego użytek i już niedługo będziemy oglądać jak Co dwa dostają ładny wpierdol
Skoro ten po lewej chce się bić a ten po prawej też, to niech się biją ze sobą. Proste.
Ech, żeby ich motłoch dorwał przed pałami...
Surowa kara, dla takich ludzi powinien być zastosowany kodeks Hammurabiego.
No i co pedały? Jakiego wyznania ta padlina? Jakiej narodowości te pośmieciuchy? Trzeba szukać po świecie jak tu są najgorsze bandziory na ziemi? Kto normalny w XXI wieku łazi w dresach oprócz ruskich i nadwiślańskiej swołoczy? Bomba atomowa na to cebulowe gówno!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów