Dwóch sebiksów bije bezdomnego niepełnosprawnego, a Karyna stoi na czatach i nagrywa. Chłop stracił oko, złamany nos, itd.... Widać jak siurki mają kastety. Na portalu Trojmiasto, w ktorym opublikowano film, huczy w komentarzach, a na probilach fejsbukowych tych leszczy już też się wesoło robi. Internetowi detektywi ustalili już nawet adres tej nagrywającej lalki, więc to chyba kwestia czasu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wysyłać takich kozaczków na poligon, na ćwiczenia, ciekawe czy tam będą tacy odważni, a tfu na takich cweli.
Powinny powstać karetki przymusowej eutanazji dla szkodników i ludzkich śmieci takich jak ci z filmu
I ja mam płacić na tych dwóch patusów, żeby pierdzieli na pryczy w celi?
Krzesło podstawić i lina na łeb.
Krzesło podstawić i lina na łeb.
Więcej info? Zajebałbym obydwu cweli, wpierdol nieziemski za takie skurwysyństwo łapy nogi połamać, kurwy jebane.
Jakbyście przypadkiem kiedyś spotkali cweli to wiecie co z nimi robić.
Jakbyście przypadkiem kiedyś spotkali cweli to wiecie co z nimi robić.
Co za kurwy bez honoru bezdomnego napierdalac jebane patochuje wpierdol im spuścić i odszkodowanie niech płacą razem z tą pizdą co nagrywała do końca życia
perun14 napisał/a:
wysyłać takich kozaczków na poligon, na ćwiczenia, ciekawe czy tam będą tacy odważni, a tfu na takich cweli.
Oczywiście na poligon jako cele dla pocisków.
Cezar1988 napisał/a:
Jakaś nowa pedalska moda z tymi nogawkami?
Wydaje mi się, że to jakaś nowa, pedalska moda z tymi nogawkami.
tysol.pl/a103160-pobili-chorego-psychicznie-i-bezdomnego-kastetem-szok...
Początkiem lat 2000 w ten sposób pokazywano że jest się kozakiem w PL ale nie cwelami jak tych dwóch.
Budrys2000 napisał/a:
Wydaje mi się, że to jakaś nowa, pedalska moda z tymi nogawkami.
Początkiem lat 2000 w ten sposób pokazywano że jest się kozakiem w PL ale nie cwelami jak tych dwóch.
Cezar1988 napisał/a:
Jakaś nowa pedalska moda z tymi nogawkami?
Starzejemy się. Mam tak samo jak na to patrzę (choć nie mam nic do pedałów ). Ale gdzie się podziały proste nogawki w dresach do chuja?!
ot impotenci, przy lasce im nie staje to się wyżywają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów