Bicie się dwóch chucher co machają rękami, lecz to kopnięcie wyjaśnia sprawę bo celnie jest wymierzone.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a po tym kopnięciu wszyscy zaczęli skakać i się gibać na tylnych łapach. jak coś wygląda jak USrA, to to musi być USrA.
@brauza dokładnie, bo każdy w wieku 14 lat powinien wyglądać jak Pudzian.
Widze na forum sami lysi kibice wisly. ktorzy w wieku 15 lat podnosili 150 kg na klate.
Moze was zdziwie , ale nie wszyscy chodza na silke zeby przypakowac i nie wszyscy sie gola na lyso. Wy ortalionowi rycerze.
Moze was zdziwie , ale nie wszyscy chodza na silke zeby przypakowac i nie wszyscy sie gola na lyso. Wy ortalionowi rycerze.
wiedziałem, że czarny kameruje kurwa wiedziałem jebane zwierze drze tą morde
Jak dla mnie to oni są kurwa czarni, ci co się napierdalają i przede wszystkim ta gawiedź.
elegancko uczo się młokosy garda była, szarpania za włosy nie było, uśmiech zwycięzcy podczas walki był wszystko jest ok ! I tak mają wyglądać solówki!
garda była ? w jakimś konkretnym momencie ? bo nie zanotowałem
to som szczypiory? zreszta bycie szczypiorem nie wyklucza umiejetnosci bicia sie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów