Bicie się dwóch chucher co machają rękami, lecz to kopnięcie wyjaśnia sprawę bo celnie jest wymierzone.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
a po tym kopnięciu wszyscy zaczęli skakać i się gibać na tylnych łapach. jak coś wygląda jak USrA, to to musi być USrA.
Suchoklatesy jednostrzałowe
Burn! Loot! Murder!
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Widze na forum sami lysi kibice wisly. ktorzy w wieku 15 lat podnosili 150 kg na klate.
Moze was zdziwie , ale nie wszyscy chodza na silke zeby przypakowac i nie wszyscy sie gola na lyso. Wy ortalionowi rycerze.
Moze was zdziwie , ale nie wszyscy chodza na silke zeby przypakowac i nie wszyscy sie gola na lyso. Wy ortalionowi rycerze.
wiedziałem, że czarny kameruje kurwa wiedziałem jebane zwierze drze tą morde
ŁoooŁoooŁoooŁoooooo wspaniałe efekty dźwiękowe, łoooooł
Jak dla mnie to oni są kurwa czarni, ci co się napierdalają i przede wszystkim ta gawiedź.
Jak dla mnie to oni są kurwa czarni, ci co się napierdalają i przede wszystkim ta gawiedź.
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
elegancko uczo się młokosy garda była, szarpania za włosy nie było, uśmiech zwycięzcy podczas walki był wszystko jest ok ! I tak mają wyglądać solówki!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów