Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
amba88 2024-11-18, 20:06
Jakoś mi ich nie szkoda
Zgłoś
adny123 2024-11-18, 20:40 1
Piękny materiał instrukatrzowy. DlacEgo nie jedI się na stopniu. I czemu nie jedzi się z podniesiona łyżka.
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-11-18, 21:01
I już są 2 miejsca pracy dla 2 imigrantów z pod granicy, mogą wracać spokojni o swój byt
Zgłoś
PabloSkills 2024-11-18, 21:26
Co oni tam we dwóch robili? Jeden z drugim ręczny się uczyli zaciągać?
Zgłoś
KosmatyHui 2024-11-18, 22:13
psyhepl napisał/a:

chwalisz się że jebiesz na budowie?

Nie glupia pizdo, dwuleworeczne beztalencie. Mowie, ze od dziecka podobaly mi sie takie sprzety, bo mocno odroznialy sie od traktorow i innego gowna, a i kiedys byly sprzetez dosc rzadkim. A dodatkowo! Mialem w swoim zyciu taki epizod, ze pracowalem dla Januszka biznesu, ktory prowadzil OSK i kursy na wlasnie takie zabawki. I poza biurem, czesto ogarnialem wlasnie szkolenia takich niemot jak Ty, by nie odjebali takiego triku jak na filmie. Takze najezdzilem sie troszke ladowarka. Moze nie tyle co chlopaki na budowie, ale mialem ta zabawke w malym palcu. Jeszcze niedawno gdy szkolilem cymbalow z przetargu m.in z urzedu pracy. To takie uprawnienia nazywaly sie pierwsza WJO, jak miales uprawienia na to to mogles popitalac kazdym wozkiem. Mialem tez uprawnienia dozorowe na przeglady. Ale Pisiorki na szczescie zmienily ustawe i nazwe i moja pierwsza WJO poszla sie jebac, bo bezterminowe uprawnienia staly sie terminowe, a ja dawno pare razy zmienilem zajecie.

[ Dodano 2024-11-18, 22:14 ]
PabloSkills napisał/a:

Co oni tam we dwóch robili? Jeden z drugim ręczny się uczyli zaciągać?

Moze skakal mu po drazku, bo tam za bardzo nie ma miejsca na 1 srednia osobe, a co dopiero, jak ktos jest sporego rozmiaru.
Zgłoś
KKusznir 2024-11-18, 23:29
KosmatyHui napisał/a:

Nie glupia pizdo, dwuleworeczne beztalencie. Mowie, ze od dziecka podobaly mi sie takie sprzety, bo mocno odroznialy sie od traktorow i innego gowna, a i kiedys byly sprzetez dosc rzadkim. A dodatkowo! Mialem w swoim zyciu taki epizod, ze pracowalem dla Januszka biznesu, ktory prowadzil OSK i kursy na wlasnie takie zabawki. I poza biurem, czesto ogarnialem wlasnie szkolenia takich niemot jak Ty, by nie odjebali takiego triku jak na filmie. Takze najezdzilem sie troszke ladowarka. Moze nie tyle co chlopaki na budowie, ale mialem ta zabawke w malym palcu. Jeszcze niedawno gdy szkolilem cymbalow z przetargu m.in z urzedu pracy. To takie uprawnienia nazywaly sie pierwsza WJO, jak miales uprawienia na to to mogles popitalac kazdym wozkiem. Mialem tez uprawnienia dozorowe na przeglady. Ale Pisiorki na szczescie zmienily ustawe i nazwe i moja pierwsza WJO poszla sie jebac, bo bezterminowe uprawnienia staly sie terminowe, a ja dawno pare razy zmienilem zajecie.
Moze skakal mu po drazku, bo tam za bardzo nie ma miejsca na 1 srednia osobe, a co dopiero, jak ktos jest sporego rozmiaru.

dociśnij zwieracze, bo zaraz Ci trzaśnie
Zgłoś
BazantSzary 2024-11-19, 0:12 1
Nie widzę tej koparki nigdzie na nagraniu.
Zgłoś
CelnikJudasz 2024-11-19, 2:36 1
W takiej sytuacji nie wyskakujemy z kabiny, chyba nikt im nie powiedział, dzięki temu mamy ten filmik.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-19, 7:16
CelnikJudasz napisał/a:

W takiej sytuacji nie wyskakujemy z kabiny, chyba nikt im nie powiedział, dzięki temu mamy ten filmik.

Nie skręcamy z wysoko podniesioną łyżką i zapinamy pasy aby nie wypaść pod wózek w przypadku wywrotki. Konstrukcja kabiny jest na ogół zabezpieczona na takie ewentualności, ale raczej tylko dla operatora nie pasażera na gapę
Zgłoś
psyhepl 2024-11-19, 7:33
KosmatyHui napisał/a:

Napisałem już w pierwszym poście że nie jest to koparka a ty się do mnie przyjebałeś
Więc to tu jest kim!

P.s nie przeczytałem tego posta bo mi się nie chce ale urzekła mnie twoja historia
I wyluzuj trochę bo się zesrasz w kalosze Pozdrawiam
Zgłoś
zn506 2024-11-19, 10:08
KomornikSądowy napisał/a:

Głupia śmierć

Nie byli na kursie - jedyną rzeczą jakiej tam uczą - żeby nie wychodzić z kabiny jak coś się dzieje
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem