Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak, akurat miałem kamerkę włączoną, bo kolega wykonuje iście ciekawą pracę napierdalania młotem, a tu nagle gówno mu na łeb spadło. O ha ha ha, ale było zabawnie.
Jeśli wiedział że na górze ,,kolega'' nasra i spuści to tak
No tak, akurat miałem kamerkę włączoną, bo kolega wykonuje iście ciekawą pracę napierdalania młotem, a tu nagle gówno mu na łeb spadło. O ha ha ha, ale było zabawnie.
Kiedyś jak administracja wymieniała pion w bloku, w którym mieszkałem to chodzili od drzwi do drzwi i prosili o niekorzystanie z kibla przez najbliższe 15 minut bo rozpinają rury w mieszkaniu na 6 piętrze. Ledwo gość rozpiął rurę i zaczął wymieniać, a tuż obok głowy przeleciał mu taki kloc jakby ktoś nie srał z tydzień. Na szczęście przytomnie dałem im wcześniej wiadro bo spodziewałem się, że jakieś jebane zwierzę nie wytrzyma 15 minut bez srania.
Goście mówili, że to norma i nie raz zdarzyło się, że gówna wyciągali ludziom z umywalek jak robota była na parterze, a paniusia gdzieś na piętrze wciągnęła za dużo błonniczka i się zapomniała
Kiedyś jak administracja wymieniała pion w bloku, w którym mieszkałem to chodzili od drzwi do drzwi i prosili o niekorzystanie z kibla przez najbliższe 15 minut bo rozpinają rury w mieszkaniu na 6 piętrze. Ledwo gość rozpiął rurę i zaczął wymieniać, a tuż obok głowy przeleciał mu taki kloc jakby ktoś nie srał z tydzień. Na szczęście przytomnie dałem im wcześniej wiadro bo spodziewałem się, że jakieś jebane zwierzę nie wytrzyma 15 minut bez srania.
Goście mówili, że to norma i nie raz zdarzyło się, że gówna wyciągali ludziom z umywalek jak robota była na parterze, a paniusia gdzieś na piętrze wciągnęła za dużo błonniczka i się zapomniała
my tak z kuzynem spuszczali wode co 2 minuty jak napełniła sie spłuczka i prosili na dole aby tego nie robic a za kilka sekund wrzask szambonurków: nooo ktoo kuuurwaa! te wode spuszcza co chwile! kuurwaaa! przeciez mowilismy zeby nie puszczac haha
Amatorzy. Pro zakręciliby dopływ wody, żeby nie było czym spuszczać.
Gówno prawda Widać, że leci konkretny klocek, taki prawilny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów