18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dwunaste urodziny
Belweder • 2014-10-16, 21:25
Moja rodzina jest naprawdę biedna. Na moje dwunaste urodziny kupili połowę tortu, postawili na nim 6 świeczek i przystawili do lustra.

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
Rax 2014-10-16, 21:52 1
biede to masz umyslowa,

i nie bylo zadnych urodzin, zadnego tortu, swieczek ani lustra... klamek w tym pokoju tez nie ma

p.s. wszystkiego najlepszego
Zgłoś
Belweder 2014-10-16, 22:04 7
Rax, może zacznij szukać już psychologa... ?

Zgłoś
~Beny 2014-10-16, 22:06 2
@Rax, "...bo sam organizowałem to przyjęcie"

@AroGiant, ale za to gości miałeś dwa razy wiecej.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
ulifont 2014-10-16, 22:22
Rax jak zawsze uprzejmy i dobrze wychowany.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Mieszczuch 2014-10-16, 23:45 8
Ja miałem podobnie podczas 15 urodzin. Tylko za chuja się nie mogli połapać, jak zrobić 7,5 świeczki i jak to jebane lustro ustawić, żeby się zgadzało. A więc tortu nie kupili i powiedzieli, żebym się jebał na ryj. To były piękne urodziny ;_;
Zgłoś
mazin 2014-10-17, 0:25
Nie martw się, na osiemnastkę dostaniesz dziewięć. A teraz pakuj tornister i do łóżka, jutro sprawdzian z gegry.
Zgłoś
Belweder 2014-10-17, 0:31
mazin napisał/a:

Nie martw się, na osiemnastkę dostaniesz dziewięć. A teraz pakuj tornister i do łóżka, jutro sprawdzian z gegry.

Mam 19 jakbyś zauważył, w sumie 20 za niedługo, nie mam "sprawdzianu z gegry", jak już to mogę mieć sprawdzian z gery ale również nie, ponieważ mi się ten przedmiot w 3 technikum skończył

Zgłoś
Rax 2014-10-17, 0:39
@ulifont, czyzbys mial przerwe od dawania dupy ojcu? czy dostales bonusowa minute na kompa za obciagniecie z polykiem?
Zgłoś
m................z 2014-10-17, 0:47 1
twoja rodzina ma coś cenniejszego od pieniędzy - pomysłowość
Zgłoś
19miko93 2014-10-17, 0:49 2
@Rax ktoś tu posiada duże kompleksy i poczucie niespełnienia. kup sobie ziomuś sesję u jakiegoś psychoterapeuty i wylej mu swoje żale. Polecam, pozdrawiam. 19Miko93

Dobry czerwony to martwy czerwony
Tępić lewactwo!
Zgłoś
Forczman 2014-10-17, 0:49 2
AroGiant napisał/a:

Moja rodzina jest naprawdę biedna. Na moje dwunaste urodziny kupili połowę tortu, postawili na nim 6 świeczek i przystawili do lustra.

Ale nie było żadnego tortu. Tak na prawdę to tylko halucynacje z niedożywienia.

__________________________________________________________________________________________________________________________________
Zgłoś
contowsky 2014-10-17, 1:16 1
to i tak masz dobrze. W ogole coś miałeś

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Gwardek 2014-10-17, 4:01 1
To skąd lustro mieli jebane burżuje xD
Zgłoś
PodłyManiek 2014-10-17, 8:50
Ty biedna kurwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów