📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wymyslenie dobrego tekstu = skrzynka piwa dla Ciebie i kumpla = 40 złotych
Wydrukowanie napisów = 30 złotych
Odpowiednio duży bilboard = 50 złotych
Przy nakładzie około stówki masz reklame która sama rozprowadza się w internecie = bezcenne.
Wydrukowanie napisów = 30 złotych
Odpowiednio duży bilboard = 50 złotych
Przy nakładzie około stówki masz reklame która sama rozprowadza się w internecie = bezcenne.
Paulz - dokładnie Stary...jakbym nie był tak najebany jak jestem coś w podobie bym wyskrobał od siebie. Browarek dla Ciebie i markop'a
nanab napisał/a:
No zajebista reklama z ocenzurowanymi danymi...
Jak już tak koniecznie chcesz zostać zerżnięty to masz tu namiar
Pani w czerwonym na trzeciej fotce wygodnie usadowiła się na haku holowniczym:D
Koleśka w czerwonym nabiła sie na hak holowniczy
A to widać już dziwki i pedały się oficjalnie reklamują na sadolu. Nawet przy własnych ogłoszeniach stają, co by lepsza reklama była. Jak to powiadają cyt. reklama dźwignią handlu.
A nikt jeszcze nie zauważył świnki nabitej na hak na ostatnim zdjęciu?
Te głupie pindy z trzeciego zdjęcia to się chyba z jakiejś studniówki urwały.
Ciekawe czy ich rodzice widząc jakie wyrosły z nich ambitne skarby nie zastanawiają się, czy przypadkiem wełniany kondom nie był złym rozwiązaniem, w przypadku ojca wolałbym spuścić się do zlewu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów