📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moze tepy jestem ale nie rozumiem
Perlo - którego rysunku?
pewnie chodzi Ci o pierwszy - no to zauważ, gdzie ta pani ma dłonie, pod stołem, później ma wypieki na twarzy - wargi sromowe - chyba nie trzeba dokładniej tłumaczyć
pewnie chodzi Ci o pierwszy - no to zauważ, gdzie ta pani ma dłonie, pod stołem, później ma wypieki na twarzy - wargi sromowe - chyba nie trzeba dokładniej tłumaczyć
Czytałem to na wykładzie z Fizyki - no myślałem że się zleję ze śmiechu!! Cisza, wykładowca nawija i nagle ja zaczynam wyć gdzieś w środku sali pośród 120 osób!! Patrzyli na mnie jak na Debila!
Taaa, myślałem, że to będą ćwiczenia. Niestety wstałem na 8:00 (środek nocy) to co miałem zrobić? Zostałem
silesiaster napisał/a:
jaki to właściwie odruch?
ja obstawiam "nerwicę natręctw"
przy okazji jakos nie widze zeby owa dama byla na wykladach z fizyki
BueR_MadasS napisał/a:
ja obstawiam "nerwicę natręctw"
~BueR_MadasS - nie jest toto nn - wiem z autopsji
tak wystrzelilem bo pasowalo mi do opisu
"Czasem człowiek musi wykonać jakiś gest lub czynność. Zdaje sobie sprawę z bezsensowności takiego postępowania, często się go wstydzi, ale nie może się opanować, ponieważ narastający lęk zmusza go do wykonania rytuałów."
"Czasem człowiek musi wykonać jakiś gest lub czynność. Zdaje sobie sprawę z bezsensowności takiego postępowania, często się go wstydzi, ale nie może się opanować, ponieważ narastający lęk zmusza go do wykonania rytuałów."
kmwtw6 jest chyba Niemcem, bo oni piszą rzeczowniki z dużej litery
Saia, u niektorych kobiet ten tik objawia sie ruchami rytmicznymi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów