📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
jejek196 napisał/a:
Troszkę mi to podśmierduje Far Cry'em
No trochę tak i bardzo arcadem wieje jak widzę te xxx ooo .
Ale i tak pozycja obowiązkowa jak benzyna+dżipsi
"Dead Island : Riptide" bardzo dobra gra wg mnie Właśnie takich gier o zombiakach brakuje!
VT700 85'
Czy tylko mi to przypomina postala?
Jak dla mnie takie gry to zabawa na godzinę bo chodzić i przez parę godzin robić to samo to jednak trochę nudne
Za zajebanie ciapatej zombie w 3:59 stawiam ogromne piwo.
Wygląda podobnie do Mirrors Edge, obie gry polegają na skakaniu i bieganiu, obie okropnie liniowe, z tym że Mirrors Edge była absolutnie przepiękna...
Jak dla mnie najbardziej wkurzające w polityce Techlandu, nie jest to że robią słabe gry - bo gra się przyjemnie. Tylko to, że nie ma profesjonalnego polskiego dubbingu. Nie wiem jak będzie z tą grą, ale mam nadzieję że pomyślą o rodzimych graczach i zrobią nam miłą niespodziankę
Potrafią a nie umieją... ignoracnie
gry-online.pl/gra.asp?ID=4981
Stworzyli jednego z pierwszych RTSów, którymi się jarałem, mianowice 'Eksterminacja':
gry-online.pl/gra.asp?ID=4981
Kolejna gra z serii "prowadzimy cię za rączkę, teraz przyciśnij X, koniec gry". Szkoda na to czasu
Najlepsze jest to, że ta grafike robi człowiek, który w 100% jest samoukiem w tym co robi. Wiem bo znam go juz kupe czasu. Pozdrawiam tych co Cudze chwala swojego nieznaja i zwa sie "patriotami"
youtube.com/watch?v=uuXg10tfvho kolejne videło
youtube.com/watch?v=ioM4UcNDiO0 i kolejne
youtube.com/watch?v=uuXg10tfvho kolejne videło
youtube.com/watch?v=ioM4UcNDiO0 i kolejne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów