📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
dead island tez mialo byc super...
niestety super nie bylo. a tuten gosc skacze dalej niz Corvo sie teleportowal.
Wogole jak to zobaczylem to pierwsze oczym pomyslalem to Dead Trigger 2 na Androida ;D
O kurwa Ziomus znajdz sobie dziewczyne -.-
Chcecie realistycznej gry to sobie kurwa zagrajcie w Symulator Farmy albo inne gówno
Otototo! Przez cały dzień szukałem nazwy tej gry (kiedyś widziałem trailer) żeby kupić. Wielkie piwo dla Ciebie i chłopaków z Techlandu.
polacy robia a pierdola po angielsku i pelno murzynow... nie moga gadac po slasku ? u akcja nie moze dziac sie w polsce ? w sosnowu ? wachocku ?
NastyRascal napisał/a:
Co Ty gadasz? Dead Island jest zajebistą grą, grafa mega a nie duże wymagania;] Duży teren do gry a do tego rozpierdziel związany z dużą ilością zombiaczków;] No ale jak kto woli;] Ja tam nie mam żadnych zastrzeżeń;]dead island tez mialo byc super...
zajebiste ! ale komputer to chyba z Nasa trzeba mieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów