Sacha Baron Cohen trolluje i daje do myślenia (tym co myślą) na temat definicji dyktatury.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem że na końcu amerykanowce zaczną klaskać uszami
Jak zwykle trafia w sedno swoim humorem. Ciekawe ilu amerykańców oburzało się na tą wypowiedź ...
miałem wrażenie że na końcu ktoś wstanie i powie "co z tego u nas i tak to już jest"
a on przypadkiem nie opisal tego jak naprawde wyglada piekne US and A?
Korwin bez muszki?
najśmieszniejsza scena w całym filmie przez swoją szczerość, a nikt się nie zaśmiał w kinie oprócz mnie
A był ktoś oprócz Ciebie w tym kinie?
Właśnie ostatnimi czasy jestem zaskoczony faktem, w jakiej demokracji żyjemy.
Bo czytałem o cechach państwa totalitarnego.
- Zagrożenie zewnętrzne/wewnętrzne. - Terroryści, faszyści itd. Proszę bardzo.
- Propaganda w mediach, w szkołach - Proszę bardzo
- Niszczenie opozycji - PO niszczy PiS i PiS niszczy PO, ale w razie czego wszyscy razem z Palikotami PSL SLD i resztą ruszą do boju, żeby rozwalić kogoś o gospodarczo prawicowych i liberalnych poglądach.
- Szukanie wroga publicznego, w sumie podchodzi pod punkt pierwszy
- Rozbudowany system donosicielstwa - tj najlepszą cenzurą są zindoktrynowani odpowiednio ludzie
- Rządzi jedna partia lub grupa ludzi, w sumie PO z PSLem czy PiS z PSLem, co to za różnica
- Gospodarka zarządzana centralnie. Nie mamy może tego, co za komuny, ale wolny rynek to ściema
Pomijając takie rzeczy jak kult wodza, tajną Policję łamanie praw człowieka i terror to w zasadzie podchodzimy.
Bo czytałem o cechach państwa totalitarnego.
- Zagrożenie zewnętrzne/wewnętrzne. - Terroryści, faszyści itd. Proszę bardzo.
- Propaganda w mediach, w szkołach - Proszę bardzo
- Niszczenie opozycji - PO niszczy PiS i PiS niszczy PO, ale w razie czego wszyscy razem z Palikotami PSL SLD i resztą ruszą do boju, żeby rozwalić kogoś o gospodarczo prawicowych i liberalnych poglądach.
- Szukanie wroga publicznego, w sumie podchodzi pod punkt pierwszy
- Rozbudowany system donosicielstwa - tj najlepszą cenzurą są zindoktrynowani odpowiednio ludzie
- Rządzi jedna partia lub grupa ludzi, w sumie PO z PSLem czy PiS z PSLem, co to za różnica
- Gospodarka zarządzana centralnie. Nie mamy może tego, co za komuny, ale wolny rynek to ściema
Pomijając takie rzeczy jak kult wodza, tajną Policję łamanie praw człowieka i terror to w zasadzie podchodzimy.
Pod tzw. komunę? Tyle, że teraz innemu się opłaca? I więcej cyrków niż kiedyś? To masz rację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów