18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Taapoco 2013-11-20, 6:05
Myślałem że na końcu amerykanowce zaczną klaskać uszami
Zgłoś
McMenel 2013-11-20, 10:19 12
Jak zwykle trafia w sedno swoim humorem. Ciekawe ilu amerykańców oburzało się na tą wypowiedź ...
Zgłoś
nowynick 2013-11-20, 10:21 119
piękna definicja współczesnej demokracji
Zgłoś
hujoczita 2013-11-20, 11:22 34
2@up
Ciekawe ilu hamerykanów zrozumiało to co powiedział...
Zgłoś
dewey-18 2013-11-20, 14:36
miałem wrażenie że na końcu ktoś wstanie i powie "co z tego u nas i tak to już jest"
Zgłoś
flashineye 2013-11-20, 14:41
a on przypadkiem nie opisal tego jak naprawde wyglada piekne US and A?
Zgłoś
q................5 2013-11-20, 15:04
Korwin bez muszki?
Zgłoś
Gruby166 2013-11-20, 15:07
Zajebisty film polecam !!!
Zgłoś
quark 2013-11-20, 15:08
trafił w sedno
Zgłoś
gryzly123 2013-11-20, 15:09 15
najśmieszniejsza scena w całym filmie przez swoją szczerość, a nikt się nie zaśmiał w kinie oprócz mnie
Zgłoś
q................5 2013-11-20, 15:32 2
A był ktoś oprócz Ciebie w tym kinie?
Zgłoś
gryzly123 2013-11-20, 15:59
@up prawie cała sala, bo to premiera była
Zgłoś
Bard_Zerald 2013-11-20, 16:17 9
Właśnie ostatnimi czasy jestem zaskoczony faktem, w jakiej demokracji żyjemy.
Bo czytałem o cechach państwa totalitarnego.

- Zagrożenie zewnętrzne/wewnętrzne. - Terroryści, faszyści itd. Proszę bardzo.
- Propaganda w mediach, w szkołach - Proszę bardzo
- Niszczenie opozycji - PO niszczy PiS i PiS niszczy PO, ale w razie czego wszyscy razem z Palikotami PSL SLD i resztą ruszą do boju, żeby rozwalić kogoś o gospodarczo prawicowych i liberalnych poglądach.
- Szukanie wroga publicznego, w sumie podchodzi pod punkt pierwszy
- Rozbudowany system donosicielstwa - tj najlepszą cenzurą są zindoktrynowani odpowiednio ludzie
- Rządzi jedna partia lub grupa ludzi, w sumie PO z PSLem czy PiS z PSLem, co to za różnica
- Gospodarka zarządzana centralnie. Nie mamy może tego, co za komuny, ale wolny rynek to ściema

Pomijając takie rzeczy jak kult wodza, tajną Policję łamanie praw człowieka i terror to w zasadzie podchodzimy.
Zgłoś
q................5 2013-11-20, 16:28
Pod tzw. komunę? Tyle, że teraz innemu się opłaca? I więcej cyrków niż kiedyś? To masz rację.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów