📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Muszą mieć na prawdę chujowe żarcie skoro niemcy do Zgorzelca na zakupy jeżdzą
znam ten język, córka na drugim roku we Wrocku....normalny, bo odmienny ..ajk każdy. nasz ..pszyszcźdź itp, ich Sehenswüdigkeiten, Schmetterling itd...a co np. z nazwą wulkanu na Islandii..? np Eyjafjallajökull...kto to przeczyta
@Omakumaku
Ja jak słyszę niemiecki, to moje uszy czują się jakby im wbijano w nie kołki, większość narodu(pewnie i świata) ma podobne odczucia. Co do wulkanu, wystarczy sobie podzielić - po problemie: Eyjaf jalla jökull - serio tak ciężko to przeczytać?
Ja jak słyszę niemiecki, to moje uszy czują się jakby im wbijano w nie kołki, większość narodu(pewnie i świata) ma podobne odczucia. Co do wulkanu, wystarczy sobie podzielić - po problemie: Eyjaf jalla jökull - serio tak ciężko to przeczytać?
Same pierdolenie "patriotycznych" gimnazjalistów którzy gardzą normalnym językiem, niemiecki to całkiem spoko język i na dodatek łatwy. Posłuchajcie sobie holenderskiego to zobaczycie jak pięknym językiem w porównaniu do niego jest niemiecki.
Co do filmiku to będąc w Bawarii widziałem setki razy więcej ładnych laseczek niż podczas pobytu na wyspach, a co do żarcia to nie wiem jak komuś precel, biała kiełbaska i piwo może nie pasować na śniadanie
Co do filmiku to będąc w Bawarii widziałem setki razy więcej ładnych laseczek niż podczas pobytu na wyspach, a co do żarcia to nie wiem jak komuś precel, biała kiełbaska i piwo może nie pasować na śniadanie
pierdolenie, hejtowanie i granie na narodzie, który z obawy o nazwanie ich nazistami obawia się patriotyzmu, a to wszystko z powodu austriackiego pokurcza, który miał kompleksy. fakt język nie należy do najbardziej poetyckich, ale jest łatwy, a sami niemcy to spoko ludzie, oczywiście nie wliczając w to popleczników merkelowej, bo to nie niemka tylko, jakaś ciapacko-lewacka marionetka na usługach żydów. wracając do filmiku... to żarty z niemców: ok, ale hejtowanie NORMALNYCH niemców na każdym kroku to już zjebane lewactwo.
Ale suche i jakie pomysłowe. Komik wyśmiewający język niemiecki.... no kurwa nikt przed nim tego nie zrobił.
Shephards napisał/a:
... w Bawarii widziałem setki razy więcej ładnych laseczek niż podczas pobytu na wyspach...
Pewnie turystki albo spadek genetyczny po Połabianach
Akurat Hitlera to wy zostawcie w spokoju bo by się nam drugi przydał w zachodniej Europie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów