Gdy robiłem zakupy podeszła do mnie 14-latka mówiąc „Jak kupisz mi piwko zrobię Ci loda”. Nie powiem, miałem prawdziwy dylemat. Wybrać Lecha czy Tyskie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Próbujemy przeforsować śmieszni na siłę górą, jak widzę.
Rudy wiadomo zdradliwy, a łysy mógł być kiedyś rudy.
Skąd wiesz, że miała 14 lat Sherlocku?
vanditte napisał/a:
Trzeba było kupić jej loda i niech robi Ci piwko. Większy z tego byłby pożytek, bo przecież musiałaby się w końcu schylić po coś w trakcie gotowania brzeczki
ja pierdole. Ty zrób pożytek i pierdolnij się klawiaturą w łeb.
Cytat:
Art. 200.
§ 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
Masz tak przejebane...
Kurwa, Ty jesteś tak głupi czy chciałeś być śmieszny?
Ja bym specjalnie skoczył do lidla po argusa. To tak jak mieć loda za złotówkę, a nawet bigmilki nie są takie tanie
Urwa mać, leżę chora i czytam dziwne historie Piekielnych, ot mi telefon przeskoczył na sadola, a ja jakoś w agonii tego nie zarejestrowałam. Patrzę co napisałeś z miną wtf?! Tak, jestem też blondynką Ale będzie piwo
Beznadziejne, bo to raczej ona powinna wybrać markę piwa. Cóż jakie czasy taka kultura.
A ten niedorobiony prawnik niech wie, że zabiłem 100 mln osób. Zgłoś to na policje i do Hagi, bo ludobójstwo nie ulega przedawnieniu, albo przestań straszyć gimbusów.
A ten niedorobiony prawnik niech wie, że zabiłem 100 mln osób. Zgłoś to na policje i do Hagi, bo ludobójstwo nie ulega przedawnieniu, albo przestań straszyć gimbusów.
Do pubu wchodzi trzech gości. Podchodzi do nich kelner i pyta:
– Jakie piwo podać?
– Oczywiście, najlepsze z najlepszych, czyli Lecha – mówi jeden.
Na to odzywa się drugi:
– A dla mnie nektar bogów, czyli Tyskie.
– A pan co zamawia? – kelner zwraca się do ostatniego.
– Dla mnie cola.
– Jak to? – chórem pytają koledzy – Nie zamawiasz piwa?
– No, skoro wy nie zamówiliście..
był o tym stary dowcip:
Do pubu wchodzi trzech gości. Podchodzi do nich kelner i pyta:
– Jakie piwo podać?
– Oczywiście, najlepsze z najlepszych, czyli Lecha – mówi jeden.
Na to odzywa się drugi:
– A dla mnie nektar bogów, czyli Tyskie.
– A pan co zamawia? – kelner zwraca się do ostatniego.
– Dla mnie cola.
– Jak to? – chórem pytają koledzy – Nie zamawiasz piwa?
– No, skoro wy nie zamówiliście..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów