Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy sie smiejecie, a ja tak mialem po imprezie. Tylko ze nie wiedzialem, ze to pedal. Ja tam dobieram sie do najebanej panny, a on mi kurwa reke na udo i sie przytulac probuje na lyzeczke.Wystarczylo ostre Spierdalaj! I polazl spac na podloge. Rano niby niczego nie pamietal, bo taki pijany. A na co dzien wielki Pan Celnik w mundurze na lotnisku...
A to celnik nie może być ciepły ? A może mu się wjebales między wódkę, a zakąskę i myślał że maca pannę, skoro był tak nagrzany, to mógł nie odróżnić
A to celnik nie może być ciepły ?
Nikt, kurwa, nie powinien miec prawa byc cieplym!
Wy sie smiejecie, a ja tak mialem po imprezie. Tylko ze nie wiedzialem, ze to pedal. Ja tam dobieram sie do najebanej panny, a on mi kurwa reke na udo i sie przytulac probuje na lyzeczke.Wystarczylo ostre Spierdalaj! I polazl spac na podloge. Rano niby niczego nie pamietal, bo taki pijany. A na co dzien wielki Pan Celnik w mundurze na lotnisku...
Miałeś niezłą imprezę.
"...Ja tam dobieram sie do najebanej panny..." - no tak najebana, nieprzytomna panna wiec miales pole do popisu. Musisz być niezłym zaganiaczem Znawca_Cipek heheh musisz być popularny jeśli jedyną opcją by choćby pomacać laskę po dupie to warunki : musi być najebana i nieprzytomna
Tak samo nikt nie powinien mieć prawa być debilem, a jednak jesteś tutaj z nami
"...Ja tam dobieram sie do najebanej panny..." - no tak najebana, nieprzytomna panna wiec miales pole do popisu. Musisz być niezłym zaganiaczem Znawca_Cipek heheh musisz być popularny jeśli jedyną opcją by choćby pomacać laskę po dupie to warunki : musi być najebana i nieprzytomna
Eter tez zabiera na imprezy.
Tekst na 99% wskazujący na kryptopedała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów