Trochę rekreacji nie zaszkodzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ganji napisał/a:
Mnie to zawsze śmieszą ci jebani spasieni kolesie ( niby, że ochrona! ). Przychodzą na koniec akcji, bo by wpierdol dostali od razu (bo są spasieni) a dwa, że nawet jakby już których z dymiących się uwolnił to i tak by mógł śmiało dojebać temu ochroniarzowi, bo jest spasiony. No ja rozumiem, że w Polsce to są grubi i starzy,bo biorą na ochronę z grupą niepełnosprawności ( SIC! ), ale w takim kasynie to aż śmiech bierze.
Z jednej strony masz trochę racji, z drugiej strony walka to nie pokaz kulturystyczny. Przykładem może tu być Roy Nelson, możesz sobie wygooglować jego sylwetkę, bo ja linków dodawać nie mogę
Wielka żółta cytryna zakończyła impreze.
Meksykański impas i... mały podleciał to się zaczęło, a oczywiście ten, który zdzielił pierwszy od razu zwiał na tyły i się potem tylko chował.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów