Trochę rekreacji nie zaszkodzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
kto wygrał księża? czy ci różnobarwni?
tradycyjnie - kolorowi robią dym, biała ochrona porządek. powinni ich gazem potraktować.
Zawsze jakaś głupia pizda leci w tłum bijących się ludzi, a potem
"aaaaandrzeeeeej zabiliii mnieeee"
"aaaaandrzeeeeej zabiliii mnieeee"
kto przyjmuje zakłady?
Powinni pozakładać znaczniki, bo bez tołku się mieszają.
Mnie to zawsze śmieszą ci jebani spasieni kolesie ( niby, że ochrona! ). Przychodzą na koniec akcji, bo by wpierdol dostali od razu (bo są spasieni) a dwa, że nawet jakby już których z dymiących się uwolnił to i tak by mógł śmiało dojebać temu ochroniarzowi, bo jest spasiony. No ja rozumiem, że w Polsce to są grubi i starzy,bo biorą na ochronę z grupą niepełnosprawności ( SIC! ), ale w takim kasynie to aż śmiech bierze.
Wypatrywałem dymu na suficie w oczekiwaniu aż się wszyscy spalą ale to już nie ten sadistic co kiedyś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów