Podzielił się z kolegą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Lee225 napisał/a:
Wy wszyscy jesteście piżnięci i jebnięci ! Gdzie wy tu widzicie pedalstwo ... ludzie ogarnijcie się . Piszecie jakieś denne komentarze żeby dostać to jebane "PIWO"
Po ilości browarów wnoszę, że nie piszesz dennych komentarzy
Nie. To jest pedalskie.
Myślałem ze tylko mi wydaje sie to pedalskie, a jednak nie
czarny zajebał kółko...
Specjalnie wszedłem w komentarze żeby upewnic się że inni też uważają że to pedalskie. Uff, już myślałem że jestem homofobem.
W sumie to jestem
W sumie to jestem
Wy jacyś niedojebani jesteście. Kompleksy na punkcie dziewczyn? Według mnie z pedalstwa nie ma tu nic. Co prawda nie paliłem tak nigdy z kumplem (co innego z koleżanka), ale kumple tak palili i nie uważam, że sa pedałami. No chociaż jeden nigdy nie miał dziewczyny i się nawet nie całował. Jego trochę uważam za pedała ;p
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Jak dasz kumplowi pojare to wtedy to tez jest pedalskie wedlug was bo mial fajke w ustach ? albo jak pijecie z kogos butelki ?
ja nic pedalskiego tutaj nie widzę. macają się po jajach? nie. obciągają sobie? nie. całują się? nie. nie dotykają się, nie patrzą sobie w oczy nawet. zero napięcia seksualnego między nimi. mój gay-radar pozostaje niewzruszony. chyba naprawdę trzeba mieć jakieś kompleksy, żeby widzieć tu jakieś gejostwo. a może... doszukiwanie się pedalstwa we wszystkim wokół świadczy o jakiś ukrytych, podświadomych pragnieniach? co, chłopcy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów