18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
BrunerOvned 2012-04-16, 20:58
Lee225 napisał/a:

Wy wszyscy jesteście piżnięci i jebnięci ! Gdzie wy tu widzicie pedalstwo ... ludzie ogarnijcie się . Piszecie jakieś denne komentarze żeby dostać to jebane "PIWO"

Po ilości browarów wnoszę, że nie piszesz dennych komentarzy

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
necrosodomizer 2012-04-16, 21:13
Lee225 napisał/a:

Wy wszyscy jesteście piżnięci i jebnięci ! Gdzie wy tu widzicie pedalstwo ... ludzie ogarnijcie się . Piszecie jakieś denne komentarze żeby dostać to jebane "PIWO"

Nie. To jest pedalskie.
Zgłoś
papsior 2012-04-16, 21:26
pierdolicie bo nie umecie ;d
Zgłoś
CzlowiekKupa 2012-04-16, 21:41
Myślałem ze tylko mi wydaje sie to pedalskie, a jednak nie
Zgłoś
masterjabol 2012-04-16, 21:54
czarny zajebał kółko...
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-04-16, 22:15
Specjalnie wszedłem w komentarze żeby upewnic się że inni też uważają że to pedalskie. Uff, już myślałem że jestem homofobem.

W sumie to jestem
Zgłoś
Black Snake 2012-04-16, 22:35 1
Wy jacyś niedojebani jesteście. Kompleksy na punkcie dziewczyn? Według mnie z pedalstwa nie ma tu nic. Co prawda nie paliłem tak nigdy z kumplem (co innego z koleżanka), ale kumple tak palili i nie uważam, że sa pedałami. No chociaż jeden nigdy nie miał dziewczyny i się nawet nie całował. Jego trochę uważam za pedała ;p

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Rambs 2012-04-16, 22:58 1
Jak dasz kumplowi pojare to wtedy to tez jest pedalskie wedlug was bo mial fajke w ustach ? albo jak pijecie z kogos butelki ?
Zgłoś
tofur 2012-04-17, 21:16
ja nic pedalskiego tutaj nie widzę. macają się po jajach? nie. obciągają sobie? nie. całują się? nie. nie dotykają się, nie patrzą sobie w oczy nawet. zero napięcia seksualnego między nimi. mój gay-radar pozostaje niewzruszony. chyba naprawdę trzeba mieć jakieś kompleksy, żeby widzieć tu jakieś gejostwo. a może... doszukiwanie się pedalstwa we wszystkim wokół świadczy o jakiś ukrytych, podświadomych pragnieniach? co, chłopcy?

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów