18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Dynamo - Najlepszy magik
pireq • 2012-04-16, 15:39
Według mnie jest to najlepszy magik/iluzjonista jakiego widziałem.
Dla mnie on jest bogiem nie wiem czy bogiem robienia ludzi w chuja czy bogiem z super mocami

A tu łapcie 3 odcinki emitowanego na Discovery programu z Dynamo

Zgłoś
Hesbollah 2012-04-16, 15:48 4
Jezusa nie widzieliście? Katolicy...

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
an0ther 2012-04-16, 15:49
jebaka z niego
Zgłoś
j2m2 2012-04-16, 16:19 5
w pierwszym filmiku w 1:10 jest facetka z dwoma chujami na czole. albo nie ogarniam.
Zgłoś
pakicito 2012-04-16, 16:31 1
mistrz w waleniu w chuja, w dobrym tego słowa znaczeniu
Zgłoś
o................9 2012-04-16, 16:32
ogladalem na discovery i tak sie zastanawiam jak np wsadzil telefon do butelki , jak zmienil nazwe na banknocie/karcie

moze mi to jakis ekspert wyjasnic ? czy ci wszyscy ludzie sa podstawieni ? czy to jedna wielka manipulacja i udaja wielce zaskoczonych ?
Zgłoś
JarekJUHC 2012-04-16, 16:51
@Up on to przeonaczył wszystko po prostu

................................................................................................................
Zgłoś
zapal 2012-04-16, 17:41 13
Straszny z niego pozer... to zwykły magik... fakt niektóre sztuczki sa dość ciekawe...

Bardziej lubię oglądać, czytać o Darren-ie Brown ten gość to dopiero manipulant umysłów...
o co on robi to nie sztuczki i triki to prawdziwe pranie mózgu

Zgłoś
stud3nt 2012-04-16, 18:09 44
pireq napisał/a:

Według mnie jest to najlepszy magik/iluzjonista jakiego widziałem.
Dla mnie on jest bogiem nie wiem czy bogiem robienia ludzi w chuja

Niestety, ale to miejsce jest już zajęte przez kogoś innego. Posiada on wyjątkowy talent, którego istoty nikt dotąd nie rozgryzł.

pireq napisał/a:

czy bogiem z super mocami

Niestety, Wydział Mitologii i Cudów Na Kiju ma już swojego zwierzchnika, któremu nie sposób dorównać:

ALE - za to wolne jest stanowisko chuja z super-mocami, który robi z siebie boga. Chyba że wyżej wymieniony i na nie się wcisnął...
Zgłoś
Koozak 2012-04-16, 19:27 18
To jest najlepszy Magik !

Chuju !
Zgłoś
R................a 2012-04-16, 19:27
stud3nt napisał/a:

Niestety, ale to miejsce jest już zajęte przez kogoś innego. Posiada on wyjątkowy talent, którego istoty nikt dotąd nie rozgryzł.
Obrazek

Niestety, Wydział Mitologii i Cudów Na Kiju ma już swojego zwierzchnika, któremu nie sposób dorównać:
Obrazek

ALE - za to wolne jest stanowisko chuja z super-mocami, który robi z siebie boga. Chyba że wyżej wymieniony i na nie się wcisnął...

Pleplepleple kurwa ciagle to samo, ze tez wam te kwekanie sie nie nudzi.
Zgłoś
stud3nt 2012-04-16, 19:38
Rozrabiaka napisał/a:

Pleplepleple kurwa ciagle to samo, ze tez wam te kwekanie sie nie nudzi.

Czy Wy kurwa jesteście tak pojebańsko wręcz ograniczeni, że cały pierdolony świat ograniczacie do Kaczora i Donalda? Rzygać się chce! Nie widzicie nikogo innego?! Te dwa indywidua są jedynym wyborem? Gdyby tak było, to już dawno bym z Polski spierdolił.

I nie, nie jestem napinaczem - robię więcej, niż większość Sadola razem wzięta. Bo ta większość siedzi na dupie i ogranicza się do kwękania na jednego lub drugiego, jaki to ten kraj jest pojebany.
Zgłoś
dymion 2012-04-16, 19:43 2
Koozak napisał/a:

To jest najlepszy Magik !

Obrazek

Chuju !

dobry magik to martwy magik

plum
Zgłoś
Z................y 2012-04-16, 19:44 3
pireq napisał/a:

Dla mnie on jest bogiem nie wiem czy bogiem robienia ludzi w chuja czy bogiem z super mocami

Jesteś jakiś ociężały umysłowo? Idź jeszcze przypierdol z barana w peron 9 i 3/4 na centralnym...
Zgłoś
CrashDW 2012-04-16, 19:45
Dynamo? jaaasne, chyba DYMANO
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów