18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
KrólikBugs 2019-01-17, 14:17 7
Widać, że państwo inżynierów. Infrastruktura do egzekucji przygotowana z ich podstawowych narzędzi pracy.
Zgłoś
banerr 2019-01-17, 14:40 4
O i takie coś to ja rozumiem. Na Długiej w Gdańsku by się przydało.
Zgłoś
TB303 2019-01-17, 15:01 17
banerr napisał/a:

O i takie coś to ja rozumiem. Na Długiej w Gdańsku by się przydało.

Że niby w porządku jest takiego zwyrodnialca, potraktować tak łagodnie? Pedofilów i gwałcicieli powinno się pierw powoli i na żywca kastrować, by poczuli co to cierpienie. Ewentualnie po tym powieszenie bądź kulka w łeb.
Zgłoś
cysiu87 2019-01-17, 15:19 7
tam to się nie pierdolą brawo dla nich. A u nas będziemy karmić przez całe życie.
Zgłoś
lm65 2019-01-17, 15:23
@up dokładnie . Tam będą mieli spokój z jednym zboczeńcem, a tu wypuszczą go po paru latach i znowu komuś zrobi krzywdę.
Zgłoś
kotorminator 2019-01-17, 15:29 1
Albo brak profesjonalizmu, skazany długo umierał, albo celowe działanie. Chociaż wydaje mi się, że ci debile nawet nie rozumieją zasady wieszania.

Pieprzyć głupków.
Zgłoś
nowynick 2019-01-17, 15:44 2
kotorminator napisał/a:

Albo brak profesjonalizmu, skazany długo umierał, albo celowe działanie. Chociaż wydaje mi się, że ci debile nawet nie rozumieją zasady wieszania.

bo nie skręcił karku, po mojemu to powinni go powoli podnosić tak żeby na pewno długo cierpiał, najlepiej na łańcuchu nie linie - nie zaciska się i męki ponoć trwają i po 5-6 godzin...
Zgłoś
TB303 2019-01-17, 15:46
kotorminator napisał/a:

Albo brak profesjonalizmu, skazany długo umierał, albo celowe działanie.

Założę się, że celowe. Chociaż i tak dalej uważam, że pierw powinno się takich kastrować na żywca.
Zgłoś
pierdylion83 2019-01-17, 15:46 1
Dyn Du, Dyn Du nothing!

Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy - Józef Piłsudski
Zgłoś
Nattttsjel 2019-01-17, 16:31 1
Tam łańcuch powinien być i co pół godz powinni podnosić go wyżej aż przestanie sięgać stopami ziemi.
Zgłoś
htp 2019-01-17, 17:33 1
Na pewno miał sprawiedliwy proces.
Zgłoś
ProVVe 2019-01-17, 19:02
Oni są idiotami... Kurwa taniej go wyhuśtać na drzewie albo jakiejś drewnianej belce, metalowym słupie kurwa... Ci jeszcze paliwo marnuja. Inna sprawa, że gwałciciele, pedofile, mordercy nie powinni mieć żadnej taryfy ulgowej... Rozszarpać na kawałki

Ola gringo
Zgłoś
jackalski 2019-01-17, 19:21 2
Czekam na komentarz "A w cywilizowanych krajach przenosi się za to do innej parafii"
Zgłoś
TB303 2019-01-17, 19:21 10
A w cywilizowanych krajach przenosi się za to do innej parafii.
Hehe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów