📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Widać, że państwo inżynierów. Infrastruktura do egzekucji przygotowana z ich podstawowych narzędzi pracy.
O i takie coś to ja rozumiem. Na Długiej w Gdańsku by się przydało.
banerr napisał/a:
O i takie coś to ja rozumiem. Na Długiej w Gdańsku by się przydało.
Że niby w porządku jest takiego zwyrodnialca, potraktować tak łagodnie? Pedofilów i gwałcicieli powinno się pierw powoli i na żywca kastrować, by poczuli co to cierpienie. Ewentualnie po tym powieszenie bądź kulka w łeb.
tam to się nie pierdolą brawo dla nich. A u nas będziemy karmić przez całe życie.
@up dokładnie . Tam będą mieli spokój z jednym zboczeńcem, a tu wypuszczą go po paru latach i znowu komuś zrobi krzywdę.
Albo brak profesjonalizmu, skazany długo umierał, albo celowe działanie. Chociaż wydaje mi się, że ci debile nawet nie rozumieją zasady wieszania.
bo nie skręcił karku, po mojemu to powinni go powoli podnosić tak żeby na pewno długo cierpiał, najlepiej na łańcuchu nie linie - nie zaciska się i męki ponoć trwają i po 5-6 godzin...
kotorminator napisał/a:
Albo brak profesjonalizmu, skazany długo umierał, albo celowe działanie.
Założę się, że celowe. Chociaż i tak dalej uważam, że pierw powinno się takich kastrować na żywca.
Dyn Du, Dyn Du nothing!
Oni są idiotami... Kurwa taniej go wyhuśtać na drzewie albo jakiejś drewnianej belce, metalowym słupie kurwa... Ci jeszcze paliwo marnuja. Inna sprawa, że gwałciciele, pedofile, mordercy nie powinni mieć żadnej taryfy ulgowej... Rozszarpać na kawałki
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów