📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
krzyks napisał/a:
... teraz może z siebie zrobić idiotę
skoro ma już papierek, to teraz pójdzie do pracy gdzie co któryś dzień ktoś będzie z niego idiotę próbował robić... niech się chłopak przyzwyczaja...
Pierdolenie, gość przynajmniej będzie miał jakieś fajne wspomnienia.
akcja od 0:30...
Typ wziął dyplom a nie ogarnął że szata stanowi opór dla powietrza i nie uda mu się backflip tak samo jak w dresie i adidaskach... Smutny debil
Już setki razy się pojawiało w kompilacjach i kto wie czy nie w formie osobnego filmu..
NafazowanyKoleś z tego wynika że studiował jakąś psycho czy inną gównologię.
Pierwszy ziomek... Popuś, czy to ty?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów