Nie jestem zwolennikiem wojny z ISIS. To są też ludzie. Powinniśmy postawić na taką dyplomację:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wychowałem się na tym, teraz wszystko jest tak pogmatwane, że Al kaida walczy z Isis
Ja pierdole ostatni raz widziałem to mając jakieś chyba 12-15 lat , piwko za przypomnienie
Bugini , Nie jestem pewien , ale al kaida walczy z isis dlatego , że odpalają muzułmanów, którzy nie chcą tej całej świętej wojny, chyba chodzi o kurdów , ale nie jestem pewien, także jak ktoś coś wie to wyjaśnijcie
@up chodzi o to, że hamerykańskie kurwy weszły tam w brudnych butach, zrobili destabilizację i stąd ten cały gnój, że już nawet nie wiadomo o co chodzi, a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze i wpływy.
Prawda jest taka ze zaczeli tam sowieci z amerykanami w 1989 roku. Sowieci sie wycofali, a amerykanie zrobili dużą kupe po ktorej mieli WTC. Wrocili, zrobili jeszcze wieksza kupe i dziwia sie ze muchy sie zbieraja. Takze mozecie smiało podziękowac wielkiej polityce, że nasrała w te jakby nie było przez prawie caly XX wiek w miare stabilne mrowisko sandalarzy.
Polecę klasykiem:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów