18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kokofon 2012-08-31, 0:07 14
Tak wlasnie powinno wygladac lonczenie z netem. Kilka losowych pytan + weryfikacja wieku
Zgłoś
Pater patriae 2012-08-31, 0:16 6
@up
Za kilka lat będzie weryfikacja czy należysz do partii, bo jak nie to możesz jedynie pooglądać TVN, albo poczytać GW online

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Coliber 2012-08-31, 7:45 2
A tam zaraz jakieś weryfikacje. Zwykły test IQ przy podpisywaniu umowy i byłoby git.
Zgłoś
mjr 2012-08-31, 7:54 137
kokofon napisał/a:

lonczenie z netem

Tobie też by kazano iść w chuj.

Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwchuj" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Zgłoś
DragonShade 2012-08-31, 8:03 1
Nie no spoko... Ale dlaczego Hard? O_O

EDIT - Haha, sorry, wczoraj czyściłem historie przeglądarki i mi się linki poplątały, to nie Hard

Don't have sex, just go EXP!
Zgłoś
B................g 2012-08-31, 8:29
Dobra jest ta weryfikacja. Przynajmniej w internetach nie było by tyle gimbusów i różnego ścierwa
Zgłoś
arkadiuss92 2012-08-31, 8:36
i z czego byście się śmiali jak by gimbusów nie było?
Zgłoś
s................y 2012-08-31, 8:44
Не намного дольше в Польше
Zgłoś
masabitumiczna 2012-08-31, 8:46 2
@Pater patriae - w radyjku tak mówili?
Zgłoś
Electrike 2012-08-31, 9:23
Taa, czyli strony internetowe, gry online, streamerzy , youtuberzy nie mieliby zysków, bo na kim ciągnąć kasę jak nie na gimbach ?

"Mądrze powiedział mój człowiek Chada, nie lubi się lamusów, ale na nich się zarabia"
Zgłoś
Don Juan 2012-08-31, 9:35
Electrike,

tak, bo akurat to gimby za niego płacą
Zgłoś
arkadiuss92 2012-08-31, 10:26
@up pieniądze jakie zarabiają gimbożydzi nie są zależne od płacenia za internet ale raczej za wejścia/kupione koszulki wydane na jakieś kurwa goldy w chuj wie czym... mam nadzieję że nie zniszczyłem Ci tym dzieciństwa...
Zgłoś
Roszp 2012-08-31, 10:42 1
Bierę fuchę, mogę zapierdalać nawet za darmo.
Zgłoś
krzysiu818 2012-08-31, 11:00
mógłby ktoś przetłumaczyć ten dialog z filmu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów