Mało w życiu widziałaś.
Moja teściowa ma koleżankę w wieku takim jak ona - czyli 54 lata.
Moja teściowa mając 54 lata nie ma wnuków.
Jej koleżanka w wieku 54 lat ma trójkę wnuków, gdzie najstarsza wnuczka ma około 18/19 lat i wszystko wskazuje na to, że w kwietniu czy tam w maju ona urodzi i dzięki temu rówieśniczka mojej teściowej zostanie prababcią.
Najlepsze jest to, że ta babcia/prababcia wszystkim powtarza, że jej córka ( która ma 3 dzieci i około 38 lat ) jest tak zaradna bo nie musi pracować, a wręcz się jej to nie opłaca, bo wyciąga miesięcznie 3500 zł na rękę z alimentów, pomocy społecznej, caritasu i jakieś inne sprawy xD
Oczywiście każde z 3 wnucząt z innym facetem ...
Mało w życiu widziałaś.
Moja teściowa ma koleżankę w wieku takim jak ona - czyli 54 lata.
Moja teściowa mając 54 lata nie ma wnuków.
Jej koleżanka w wieku 54 lat ma trójkę wnuków, gdzie najstarsza wnuczka ma około 18/19 lat i wszystko wskazuje na to, że w kwietniu czy tam w maju ona urodzi i dzięki temu rówieśniczka mojej teściowej zostanie prababcią.
Najlepsze jest to, że ta babcia/prababcia wszystkim powtarza, że jej córka ( która ma 3 dzieci i około 38 lat ) jest tak zaradna bo nie musi pracować, a wręcz się jej to nie opłaca, bo wyciąga miesięcznie 3500 zł na rękę z alimentów, pomocy społecznej, caritasu i jakieś inne sprawy xD
Oczywiście każde z 3 wnucząt z innym facetem ...
Szwagier teścia, też ma wnuczka, co ma prababcie, która ma tak samo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów