📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fachowy wpierdol, lubię oglądać mistrzów w akcji
wygląda jak ogolony jezus tylko krzyża brakuje
Nie po nerach po nerach kurwa ....😑
Fajny rower w tle. Szukam czegoś fajnego, ale poniżej 10kg ciężko cokolwiek znaleźć.
kwas79 napisał/a:
Myślałem, że będą mu przykładać łapy do rury wydechowej. Szkoda.
Bo to chcieli właśnie zrobić. Łapy, stopy, ryj i wszystko, co najbardziej boli. Oczywiście sprzęt trzeba odpalić, aby utrzymać temperaturę...
mazga50 napisał/a:
Bo to chcieli właśnie zrobić. Łapy, stopy, ryj i wszystko, co najbardziej boli. Oczywiście sprzęt trzeba odpalić, aby utrzymać temperaturę...
Nie lepiej wrzucić dwójkę, podnieść tylne koło opierając motocykl na stopce, odkręcić manetę do końca i łeb wsadzić w koło?
Tak, jako dziecko naoglądałem się filmu "Smętarz dla zwierząt" czy jakoś tak.
Ale tam przystojniaków. Ktoś wie gdzie to jest? Zobaczcie Polacy jak wyglądają mężczyźni, a teraz spójrzcie w lustro co widzicie? Pewnie brube bebzony, albo suchoklatesy, niski wzrost 179cm ahahah nawet mi was nie żal prawiczki po 30-stce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów