Smoluch zapewne w imię allaha ją napierdala.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Ładny pokoik jak na Afrikańskie mokebowo. Nawet klime mają na ścianie. Niesamowite.
A może nie chciała zrobić jemu loda
A od kiedy baby mają mózg???
A od kiedy baby mają mózg???
martils napisał/a:
Do tej pory myślałem że bicie tych suk jest oznaką skurwysyństwa i zacofania, ale dzisiaj znowu wróciłem z pracy do domu do mojej niepracującej żony. No cóż, muszę przyznać że pod pewnymi względami jesteśmy daleko za murzynami i takie coś, to jak najbardziej potrzebna profilaktyka. W dłuższej i krótszej perspektywie zapobiega to gniciu mózgu u bab, a jak wiadomo mózg to najważniejszy organ ludzkiego ciała. Tak naprawdę to dla ich dobra !
w afryce jak się hajtasz to mówisz będę cię bił aż do śmierci
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ryczy jak ci antymaseczkowcy w galerii. Ci co jako jedyni mają rozum
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów