Smoluch zapewne w imię allaha ją napierdala.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Na Nowy Rok i święta każdej piździe w fioletowo-różowych włosach życzę takiego kochającego męża.
Dzisiaj widziałem pizdę z zielonymi włosami. Też się łapie do twoich życzeń?
Nawet ładny pokoik, ale buty na półce to już przesada, wiocha straszna.
Normalność dla nich a kobietom i Polkom to się podoba a potem pierdolą Polak je bije , muzułmanin na zasiłkach kocha nawet jak bije nie mogą mówić bo islam zakazuje babie mówić ich zdanie jest gówno warte więc niech milczą
a w rocznicę wypierdalamy się w powietrze w tej restauracji, gdzie mój ojciec kupił cie dla mnie od twojego ojca
Mojej też by się przydał taki wpierdol, ale boje się, że przegram.
Film dla wielbicielek książąt orientu. Ciekawe czy długi kutas niweluje im niedogodności wpierdolu?
Do tej pory myślałem że bicie tych suk jest oznaką skurwysyństwa i zacofania, ale dzisiaj znowu wróciłem z pracy do domu do mojej niepracującej żony. No cóż, muszę przyznać że pod pewnymi względami jesteśmy daleko za murzynami i takie coś, to jak najbardziej potrzebna profilaktyka. W dłuższej i krótszej perspektywie zapobiega to gniciu mózgu u bab, a jak wiadomo mózg to najważniejszy organ ludzkiego ciała. Tak naprawdę to dla ich dobra !
Słodziak :3 Troszczy się o małżonkę, żeby jej wątroba nie zgniła.
i bardzo kurwa dobrze !
niech zabiją wszystkie samice to w koncu ten robaczywy gatunek wyginie
niech zabiją wszystkie samice to w koncu ten robaczywy gatunek wyginie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów