Schody w nowojorskim metrze pomyliły kierunki. Przerażenie w oczach bezcenne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wyobrażam sobie jakby się ktoś z nich zachowałby się gdyby w automacie zamówił kawę a dostałby barszczyk
no i pomyśleć, że mamy wspólnych praprzodków... coraz to cześciej zaczynam wątpić, że to Europejczycy (a nie na przykład Marsjanie) skolonizowali Amerykę. Niby 'tylko' kilkadziesiąt pokoleń, a jaka różnica w postrzeganiu świata. Something went wrong.
Nie wydaje mi się, żeby to była awaria. Może funkcjonariusze kogoś szukali?
Jeszcze wydzierają się jak jakieś małpy. Ci ludzie są niesamowici...
Jadą do piekła.
OO i chuj, posypią się pozwy o odszkodowania za taką zajebistą tragedie. No bez jaj kurwa, zamiast z humorem pozapierdalać po schodkach jak po bieżni to ludzie porozrzucani wszędzie jak po wybuchu, osiem kurwa ofiar śmiertelnych, strach i panika.
co za debile jak by ciężko było się obrócić i zjechać na dół to nie cepy dalej byle do góry się dostać :| gorzej niż małpy
Może na dole nie było miejsca dla ludzi jak to zwykle w metrach bywa tłok i ciasnota i dlatego ludzie na schodach aż tak zaczeli panikować? Ciekawi mnie co by się stało jakby na schodach i przed schodami miejsca do ustąpienia zabrakło...
Najbardziej mnie to rozpierdala, że wystarczyło podbiec... Ale co racja to racja, nawet w Polsce dzieci się wygłupiały na schodach (w Arkadii?) i w efekcie był nawet poważne złamania (?). Nie chce mi się sprawdzać.
czekam jak na CNN napiszą o zamachu , japierdole co za pojebany naród
xXDoggXx napisał/a:
ja pierdole co za burgery, pierwsza typiara przerażenie takie jakby miała zaraz zginąć, żal mi tych wszystkich ludzi naprawdę..
dokladnie, ja bym sie cieszyl jak dziecko z darmowej bieżni <3
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów