Na całym świecie znajdujemy niezwykłe artefakty o nieznanym pochodzeniu. Jednym z takich obiektów pozostaje tajemniczy dysk genetyczny obcych, znaleziony w Kolumbii. Przedmiot ten budzi wiele kontrowersji, dlatego warto się zastanowić ile w jego historii jest prawdy a ile fikcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko na tym kanale opiera się na niewiedzy oglądających, a każdy racjonalny komentarz który wyjaśnia "tajemniczego pochodzenia przedmioty, budowle i zjawiska" jest usuwany...
On pewnie z paranormalium albo innego gówna wrzuca te materiały
kto na to kurwa pozwala, zeby takie gowno ladowalo na sadolu?
Lektor za sam glos powinien dostac 25 lat bez mozliwosci warunkowego zwolnienia
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Dyski te pochodzą oryginalnie z reptiliańskich maszyn służących do replikacji. Lechici odkryli, że Reptiliańska technologia podróży kosmicznych czyni użytkowników bezpłodnymi i jedyną szansą na kolonizację były te dyski. Zawierały one wzorzec reptiliańskiego odpowiednika DNA i z materiałów organicznych dostępnych na kolonizowanych planetach replikowały organizmy Reptilian. Cesarz Leszko Wielki IV rozpoczął Wielkie Łowy i powołał oddziały tropiące i niszczące maszyny replikujące Reptilian. Z czasem Lechici opanowali tę technologię i dopracowali ją umożliwiając tworzenie osobników o różnych cechach, a nie tak jak w oryginale klonów. Używali tej technologii do zasiedlania terraformowanych planet co przyśpieszyło ekspansję Lechitów w galaktyce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów