📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Się musieli wkurwić sąsiedzi! Dobry sadysta z chłopaka wyrośnie!
Gdyby puszczali takie fajerwerki w Czeczeni to pewnie połowa ludzi zerwałaby się i sięgnęła po karabin pod łóżko.
I druga wersja, równie dyskretna co na poprzednim filmie, a może nawet bardziej:
Ten krzyk pod koniec to nie wiem czy śmiech czy płacz ale brzmi jak boskie zawodzenie staruszki
Ten krzyk pod koniec to nie wiem czy śmiech czy płacz ale brzmi jak boskie zawodzenie staruszki
Hahaha! Jak bym Dragon Ball oglądał To na prawdę wygląda jak strzały w Medal of Honor! Też się przyłączam do pytania. Co to za fajerwerki?
o kurwa
Światowy rekord zawałów w tym samym czasie i miejscu
Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
jest pierdolnięcie!
a HAHAHAHA zajebiste
<16 "a kysz" z tego forum...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów