<xxx> Nieważne jak dobry jestem w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał
źródło: bash.org.pl/4844176/
~Sklej
znowu chcecie cenzurować?
no i co ? chociaz zrodlo podal, nie to co bruste dziad
Ja tylko pytam... po CHUJ spinasz matole jebany....skończ szkołę!
Jak ktoś wierzy to niech sobie wierzy to jest jego indywidualna sprawa szmato ! Nie musisz zaraz go tyrać. To że ktos jest inny to znaczy że trzeba kurwę sprowadzić do parteru i pokazać że moja racja jest mojsza niż jego jegojsza. Jebana komuna kurwa, wszyscy musza być tacy sami, nikt nie może się wyróżniać. Widzę że ludzie zakładający tu konta to wnuczkowie SB'ków i UB'ków i że hejcenie jest ostatnio w modzie. "Hejcę więc coś znaczę"
Ja pierdole hejty, hejty ewryłer ! Powtarzam, pierdole was wszystkich małe szmaciarze ! Wyjdźcie na dwór pizdy, pooddychać powietrzem. W twarz drugiemu człowiekowi nie nawrzucanie może spokorniejecie szmaty.
Chuj wam w dupy serdecznie was nienawidzę, życzę raka jąder ! Dziękuję do mycia !
Ja tylko pytam... po CHUJ spinasz matole jebany....skończ szkołę!
Jak ktoś wierzy to niech sobie wierzy to jest jego indywidualna sprawa szmato ! Nie musisz zaraz go tyrać. To że ktos jest inny to znaczy że trzeba kurwę sprowadzić do parteru i pokazać że moja racja jest mojsza niż jego jegojsza. Jebana komuna kurwa, wszyscy musza być tacy sami, nikt nie może się wyróżniać. Widzę że ludzie zakładający tu konta to wnuczkowie SB'ków i UB'ków i że hejcenie jest ostatnio w modzie. "Hejcę więc coś znaczę"
Ja pierdole hejty, hejty ewryłer ! Powtarzam, pierdole was wszystkich małe szmaciarze ! Wyjdźcie na dwór pizdy, pooddychać powietrzem. W twarz drugiemu człowiekowi nie nawrzucanie może spokorniejecie szmaty.
Chuj wam w dupy serdecznie was nienawidzę, życzę raka jąder ! Dziękuję do mycia !
Ta, fanie ja nienawidzę pierdolonych katoli i osób religijnych. Kurwa jasne jak ktoś wierzy to niech wierzy, ale dlaczego kościół ma być utrzymywany przez państwo ? Dlaczego katole wciąż wpierdalają się w sprawy o aborcje, in vitro, eutanazja. Sami ciągle poruszają tematy, o których nie mają pojęcia. Po za tym po twoim komentarzu wnoszę, że masz iloraz inteligencji gołębia, więc dobrze odwzorowujesz temat
Twoja hipokryzja sięga już zenitu.
Nie lubisz ludzi wierzących, bo kościół. No tak....
Powiem tak człowiek nie potrzebuje świątyni do rozmowy z Bogiem... Jak stary moher został wychowany tak że musi zapierdalać co niedziele ze stówą do kościołka to niech zapierdala koło chuja mi to lata... Odpierdol się od wierzących. Ja też potępiam kościół. Nienawidzę wręcz tej zjebanej, złodziejskiej, zakłamanej organizacji. Ale proszę was kurwa gimbusy, opanujcie się nie musicie zaraz wrzucać na wierzących!
Ta,ta pierdol się!
Ale o co się rozchodzi?