📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JA bym powiedział, że jest odwrotnie.
Ale IDEALNIE widać to na przykładzie Michnika! Michnik jest przyjacielski, tolerancyjny i w ogóle taki do przodu! Wymieni poglądy, porozmawia, kultura! Nooo chyba, że ktoś ma INNE zdanie niż on. Wówczas ten ktoś jest ksenofobem, rasistą, antysemitą, oszołomem i fanatykiem religijnym.
Ale IDEALNIE widać to na przykładzie Michnika! Michnik jest przyjacielski, tolerancyjny i w ogóle taki do przodu! Wymieni poglądy, porozmawia, kultura! Nooo chyba, że ktoś ma INNE zdanie niż on. Wówczas ten ktoś jest ksenofobem, rasistą, antysemitą, oszołomem i fanatykiem religijnym.
Polska, Mieszkam w Polsce, Mieszkam w Polsce, Mieszkam tu tu tu tu....
@up
Wspieramy cię. Wszyscy cię wspieramy.
Wspieramy cię. Wszyscy cię wspieramy.
Magik2501 napisał/a:
JA bym powiedział, że jest odwrotnie.
Wszedłem w komentarze żeby napisać coś o dokładnie takim samym przekazie,ale mnie wyręczyłeś
Trafiłeś w sedno. Leci browar.
odwrotnie?
to dlaczego to jarek podzielił całą Polskę? dlaczego pisiory wypisywały na transparentach pod pałacem, że śmierć Lecha to wina Tuska? nigdy nie widziałem fanatyka PO (no oprócz Niesiołowskiego), ale fanatyków PiS jest od groma i jeszcze więcej. jak powiesz coś na PO rozmawiając z osobą głosującą na PO to wdasz się w dyskusję. jak powiesz coś na PiS rozmawiając z osobą głosującą na PiS to najpierw oberwiesz bluzgami, potem będzie Ci groził ekskomuniką, bądź napiszą jak na panią Henrykę "że ma kurwicę macicy". nie mówię, że to stuprocentowa reguła, pewnie jest to reguła w 98 procentach.
to dlaczego to jarek podzielił całą Polskę? dlaczego pisiory wypisywały na transparentach pod pałacem, że śmierć Lecha to wina Tuska? nigdy nie widziałem fanatyka PO (no oprócz Niesiołowskiego), ale fanatyków PiS jest od groma i jeszcze więcej. jak powiesz coś na PO rozmawiając z osobą głosującą na PO to wdasz się w dyskusję. jak powiesz coś na PiS rozmawiając z osobą głosującą na PiS to najpierw oberwiesz bluzgami, potem będzie Ci groził ekskomuniką, bądź napiszą jak na panią Henrykę "że ma kurwicę macicy". nie mówię, że to stuprocentowa reguła, pewnie jest to reguła w 98 procentach.
tylko czekam aż jaro k. powie że Tusk zaczaił się za drzewem i ustrzelił tupolewa rakietą
chybeck - i wtedy wszyscy wstali i klaskali, dziękując kierowcy autobusu
vampirevorador napisał/a:
chybeck - i wtedy wszyscy wstali i klaskali, dziękując kierowcy autobusu
och, te słowa całkiem zmieniły mój światopogląd, dotarły do mojego skrytego w głębi serca ja, które mówi mi, że wszystko, w co wierzyłem jest złe. moje ja krzyczy teraz, bym wyszedł na ulicę i sławił imię obrońcy narodu - Jarosława, który swoim dążeniem do ujednolicenia kraju daje wiarę w ludzi...
z drugiej strony... nie, Twój komentarz gówno wnosi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów