Pan zagościł już kilkakrotnie na Sadisticu, tym razem robi dywaniki do swojej chatki w dżungli.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Pan zagościł już kilkakrotnie na Sadisticu, tym razem robi dywaniki do swojej chatki w dżungli.
Hoofner napisał/a:
Niektóre rasy poradzą sobie w buszu pochodząc z miasta a niektóre wychodząc z buszu nawet z pomocą innych nic nie potrafią.
jak dla mnie cytat roku
Czekam tylko na to aż gościu wytynkuje te chatę zrobi kanalizę elektrykę RTV AGD wymyśli swój komputer internet i jak będzie na poziomie wyższej cywilizacji to przyjdą murzyni z sąsiedniej wioski i mu to zabiorą bo im się należy i zrobią z tego lepiankę z gówna bo taka jest ich kultura i zwyczaje...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów