📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
wyjście z progu ok ale lądowanie bez telemarku
Obejrzalem dwa razy hehe fajnie sie klamoty sypaly z tej fury
Zajebisty materiał
Sam skok fajny, niestety to nie film akcji gdzie auto nie zaczyna się obracać do przodu. Cymbał chyba o tym nie wiedział.
Za dużo GTA i Need for Speed xd
RedBlueManieK napisał/a:
zdecydowanie ! świat to nie gierki komputerowe !
calkiem fajnie wyszlo, szkoda, ze nie zakleszczyl sie w samochodzie a samochod nie stanal w plomieniach jednego idioty by bylo mniej...
Gromm napisał/a:
Pewnie myślał, że autopilot ogarnie
Za ciężka zdecydowanie jest tesla do takich skoków, rajdówki maja wzmocnione zawieszenie i masę ok 1 tony a najlżejsza tesla s ponad 2 tony
Ale ogólnie na dole miał samochody i zbyt krótką drogę do wyhamowania nawet jak by nie przyorał przodem a skoro nagrywali to zrobił to świadomie, wiec jak mawiała moja profesor ortodoncji Komorowska „debil, normalny debil”
RedBlueManieK napisał/a:
no wlasnie nie gral bo trzeba trzymac strzalke do tylu aby nie przechylica auta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów